Privacy en Mijn Kombijdepolitie

Doel van verwerking
Het geven van voorlichting over werken bij de politie en over nieuwe vacatures.

Te verwerken gegevens
Wil je op de hoogte blijven van vacatures binnen de politie of wil je uitgenodigd worden voor voorlichtingsbijeenkomsten, dan kun je op "Mijn.kombijdepolitie.nl" een profiel aanmaken zodat je op maat geĆÆnformeerd kan worden. De informatie die hiervoor gevraagd/vastgelegd wordt, is je naam, adres, nationaliteit, geslacht, geboortedatum en -plaats, opleidingsniveau, telefoonnummer en emailadres. In enkele tests (Test Jezelf) wordt tevens gevraagd om een aantal persoonlijke gegevens in te voeren.

Verwerkingsgrondslag
Door het aanmaken van een account op Mijn Kombijdepolitie geef je politie toestemming om deze gegevens te gebruiken voor het op maat aanleveren van alerts. (Persoonlijke) gegevens in Test Jezelf worden uitsluitend gebruikt om de resultaten van de testen te berekenen.

Vertrouwelijkheid
Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Wij maken gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens. We schakelen daarbij een externe verwerker in. Met deze externe verwerker maken wij afspraken over de veilige verwerking van jouw persoonsgegevens.

Bewaartermijn gegevens
Jouw gegevens worden direct verwijderd en zijn niet meer toegankelijk na beƫindiging van je account. Testgegevens worden, om je goed van dienst te kunnen zijn, gedurende 24 uur geanonimiseerd bewaard. Na dit tijdsbestek worden de testgegevens geautomatiseerd verwijderd.

Inzien of verwijderen gegevens
Je kunt op ieder moment een verzoek indienen om jouw accountgegevens te laten verwijderen.

Dit document is voor het laatst gewijzigd op: 17 december 2019