Voorlichtingsalert: meet up 'dichter bij het digitale recherchewerk'

Ransomware, digitale sporen op smartphones, online bedreigingen. Vrijwel alle criminele zaken hebben een digitale component. Als hbo/wo’er kun je met jouw digitale skills een cruciale rol spelen bij de recherche. Laat je er alles over vertellen tijdens de meet up op 19 december in Den Haag (’s avonds). Een unieke kans om te speeddaten met je toekomstige collega’s en dichter bij het échte digitale opsporingswerk te komen. Vanaf 5 december staan er weer vacatures online voor de digitale opsporing.

120 reacties

profielfoto

En nu maar hopen dat er binnenkort ook eens een voorlichtingsavond is het oosten des lands plaatsvindt.

profielfoto

Hoi Ik wel graag bij voor voorlichting informatie avond komen ik zie weer is alles vol zit Ik wel graag bij de politie werk Wat moet voor doen en hoe moet ik solliciteren

profielfoto

Hallo Zeba, je zult moeten wachten op vacatures. Informatie over de verschillende functies vind je op onze site. Op de dag van de voorlichting zelf kun je even bellen om te vragen of iemand zich misschien heeft afgemeld en dan kun jij je aanmelden.

profielfoto

Ik wil graag als een agent zijn in Tilburg of in regio Noord-Brabant als iemand mischien wat weet dan hoop ik op deze manier nog reacties te krijgen gr.

profielfoto

Hallo, we verwachten op korte termijn geen vacatures voor de functie van agent. Als ze wel komen krijg je een berichtje van ons als je in je profiel hebt aangegeven dat je in deze functie geïnteresseerd bent.

profielfoto

Ik ben bijna afgestudeerd aan het mbo4 en wil graag beginnen bij de politie als politiekundige, is hier in de nabije toekomst nog enige vraag naar?

profielfoto

Hallo Haza, wij verwachten dit jaar nog wel vacatures voor politiekundige alleen weten wij niet wanneer ze gaan komen.

profielfoto

Hallo, ik ben momenteel 16 jaar en als ik mijn vmbo-tl diploma heb gehaald 17. Ik wil daarna graag naar de politie academie kan ik mij daar voor ergens hier aanmelden of moet ik eerst naar een infoavond. Mvg, Joël

profielfoto

Als je minimaal 17,5 jaar bent kun je met een vmbo-tl diploma solliciteren voor hoofdagent. Er moeten dan wel opleidingsplaatsen, lees vacatures, zijn. Wil je t.z.t. een bericht ontvangen als er vacatures zijn, maak dan een profiel aan op Mijn.Kombijdepolitie.nl. Het bezoeken van een voorlichting is aan te raden, zo ben je beter voorbereid en weet je wat de functie inhoudt.

profielfoto

Hallo, loop momenteel met paar vfragen over digitaal recherche. Zit momenteel op MBO 3 en wil over aantal jaren naar het HBO. Moet je dan eerst een politie selectie test doen of kan je gelijk digitaal recherche selectie test doen? Verder spelen slechthorendheid en evenwichtproblemen hier een rol in? want heb geen evenwicht organen en vraag me af of dat zwaar meetelt.

profielfoto

Beste Danny, via deze link vind je alle informatie over de selectieprocedure van o.a. de digitale recherche: https://www.kombijdepolitie.nl/werkenbijderecherche/paginas/default.aspx. Als je na het lezen van deze website nog vragen hebt dan kun je ons frontoffice bellen op werkdagen op tel: 088 - 66 22 300. Met vriendelijke groet, afd Recruitment politie.

profielfoto

hallo, ik zit in mijn examenjaar. kan je na de opleiding tot hoofdagent ook makkelijk doorstromen naar de recherche?

profielfoto

Beste Julian, dat is niet zo makkelijk en ook niet de bedoeling. Als je de opleiding tot hoofdagent doet dan verwachten wij dat je ook als hoofdagent gaat werken. Als je wil doorstromen dan willen ook eerst graag een paar jaar ervaring zien. Daarbij moeten er ook vacatures zijn. Met vriendelijke groet, afd. Recruitment politie.

profielfoto

Beste, is er binnenkort weer een soortgelijke meet up zoaals 'dichter bij het digitale recherchewerk' ? Hoor het graag!

profielfoto

Dit is (nog) niet bekend Tessa. Ik adviseer je om de site en social media in de gaten te houden. Met vriendelijke groet, afd. Recruitment politie.

profielfoto

Is het noodzakelijk dat je in bezit ben van een rijbewijs B? En is dit net als elke opleiding ook geval dat je schoolkosten per jaar betaald ? En werk je alleen in grote regio's ( zie daar alleen vacatures van)

profielfoto

Om welke vacature gaat jou vraag?

profielfoto

Hoofdagent

profielfoto

De politie geeft er de voorkeur aan dat sollicitanten hun rijbewijs B (schakel) al in bezit hebben op het moment dat ze bij de politie gaan werken. Heb je dit niet, dan moet je dit, voor eigen rekening en in eigen tijd, binnen 1 jaar na datum aanstelling behalen. De politie betaald je opleiding. Momenteel zijn er geen vacatures/ lees opleidingsplekken meer. Je kunt een alert aanmaken via deze site, dan ontvang je bericht zodra er vacatures zijn in de eenheid van jouw keuze.

profielfoto

Je kunt pas beginnen met de opleiding als je aangenomen bent bij de politie dus? Rond welke tijd ban het jaar komen de vacatures meestal?

profielfoto

Als ze komen (en dat is helaas niet altijd zo) dan is dat meestal zo'n 2 tot 3 x per jaar. We hebben jaarlijks 4 momenten waarop de opleidingen beginnen maar als er geen vacatures zijn geweest start er dus ook geen klas. De 4 momenten zijn januari, april, augustus en november.

profielfoto

Goede dag Ik ben een afgestudeerde schipper van 20 jaar en in juni in het bezit van groot vaarbewijs met alle andere certificaten ik zou graag meer informatie willen over de waterpolitie waar kan ik deze vinden ?

profielfoto

Beste Peter, Daarvoor zul je eerst een opleiding tot agent moeten volgen waarna je eventueel kunt doorgroeien naar de waterpoltie. Voor nadere info zie https://www.kombijdepolitie.nl/over-ons/Paginas/specialiseren-en-doorgroeien.aspx Hartelijke groet, team Recruitment

profielfoto

Is het echt niet erg al heb je nog geen eerdere werkervaringen heb meegemaakt want daar maak ik me op sommige momenten nogwel is druk over

profielfoto

Beste Luuk, bedankt voor je bericht. Dit is geen vereiste, maar weegt wel mee. Wanneer je wilt solliciteren, gewoon doen! De werkervaring wordt alleen beoordeeld/bekeken bij de briefselectie, je weet dus vrij snel of je door kunt met de selectieprocedure. Groeten team Recruitment!

profielfoto

Beste, Ik ben reeds 18 jaar actief in de ICT, waarvan 14 jaar als zelfstandig ondernemer. Mijn ervaringen met zedelijke filmpjes hebben mijn interesse gewekt om te informatie ze zoeken naar digitale recherche. Aangezien ik in Den Helder woon vraag ik mij af of er binnen deze regio vacatures zullen vrijkomen. Met vriendelijke groet, Patrick Seegers

profielfoto

Beste Patrick, bedankt voor je bericht. Helaas weten wij niet van te voren waar en wanneer er vacatures vrij komen. Via http://mijn.kombijdepolitie.nl/ kan je een vacaturealert aanmaken. Je geeft jouw interesses en persoonlijke gegevens op en je ontvangt bericht via jouw social media of e-mail zodra er vacatures zijn in het door jou aangegeven interessegebied. Groeten team Recruitment

profielfoto

Goede middag, kunt u misschien zeggen wanneer eenkeer open dag is. Want als ik kijk is overal voll

profielfoto

Beste Ali, bedankt voor je bericht. Maandelijks publiceren we nieuwe voorlichtingen door heel Nederland. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe voorlichtingen? Maak dan een profiel aan op www.mijn.kombijdepolitie.nl. Groeten team Recruitment

profielfoto

goedenavond. Weten jullie of er in 2017 vacatures vrijkomen voor hoofdagent? Of is dit voor jullie ook nog onduidelijk? m.v.g timo

profielfoto

Beste Timo, bedankt voor je bericht. Het is helaas niet bekend wanneer er weer nieuwe vacatures komen. Wil je direct op de hoogte gehouden worden van vacatures? Maak dan een profiel aan www.mijn.kombijdepolitie.nl. Groeten team Recruitment

profielfoto

Hallo, ik ben momenteel werkzaam bij een financiële instelling en wil hiernaast een opleiding volgen. Welke opleiding is het meest geschikt om eventueel te kunnen reageren op een functie als financieel rechercheur? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet.

profielfoto

Beste Marcelle, bedankt voor je bericht. Er is geen specifieke voorkeur met betrekking tot de studierichting. De opleidingseis richt zich op het minimale niveau (hbo-bachelor). Een studierichting waarbij je affiniteit met het financiële/economische aspect duidelijk naar voren komt kan wel bijdrage in het selectietraject. Groeten team Recruitment

profielfoto

Bedankt voor je reactie. Ik heb op LinkedIn gezien dat jullie een opleidingstraject hebben voor digitale recherche, is er een soortgelijk traject voor financiële recherche? Kan ik me hiervoor aanmelden of is het een kwestie van de vacature site in de gaten houden?

profielfoto

Beste Marcelle, bedankt voor je bericht. Wanneer er een vacature beschikbaar is voor de recherchekundige financieel/economisch dan zal dit ook een leer-werktraject zijn. Je dient dus inderdaad te reageren op een openstaande vacature, dan ga je het selectietraject doorlopen, na het positief doorlopen van de gehele selectie ben je in dienst van de politie en start je aan de opleiding. Je kunt een vacature alert instellen voor deze vacature, zodat je zeker weet dat je deze niet mist! Groeten team Recruitment

profielfoto

Heel fijn, heb ik inmiddels gedaan. Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet.

profielfoto

Hallo, Ik ben momenteel 37 jaar en wil graag bij de politie werken. Mijn niveau is HBO. Maakt het uit hoe oud je bent voor bepaalde functies en voor welke functies kom je in aanmerking met MBO/HBO niveau?

profielfoto

Leeftijd maakt niet uit Patrick, het gaat erom of je profiel past bij de vacature. Op www.kombijdepolitie.nl vind je alle info over o.a. opleidingseisen bij de diverse functies. En als je bijv. op de webpagina "leren en werken als agent" kijkt, dan zie je linksonderaan "aanmelden voor een vacaturealert", als je daarop klikt, dan kom je op "mijn.kombijdepolitie.nl", daar kun je een profiel aanmaken om vacaturealerts te ontvangen. Groeten team Recruitment.

profielfoto

Ik heb mijn zwemdiploma die ik vroeger behaald heb kwijtgeraakt, is het verplicht om dit opnieuw te halen? Ook wilde ik weten wanneer er mogelijk vacatures kunnen komen voor de functie Hoofdagent dit jaar.

profielfoto

Beste Sami, bedankt voor je bericht. Je zwemvaardigheid wordt getoetst door middel van een zwemtest, je zwemdiploma zou een extra aanvulling zijn, maar is niet verplicht. Groeten team Recruitment

profielfoto

Geachte meneer / mevrouw, Graag zou ik toegelaten worden tot de opleiding tot recherchekundige. Ik verwacht dat mijn opleidingen (een HBO Journalistiek en de universitaire opleiding Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie met een Master richting Internationale Veiligheid) een geschikte ondergrond vormen. Mijn leeftijd is echter al 37 jaar. Vormt dit gegeven een belemmering op mijn kansen toegelaten te worden? Ik hoop van u te horen. Met vriendelijke groet, Els Haartsen

profielfoto

Beste Els, je leeftijd vormt geen belemmering! Belangrijk is bij je sollicitatie dat je goed kan motiveren waarom je voor deze functie kiest. Succes. Groeten team Recruitment

profielfoto

Beste meneer / mevrouw, Wat fijn om te horen! Nog één vraag: Hebt u enig zicht op de termijn waarop kandidaten voor de opleiding tot recherchekundige worden gezocht? Hartelijk dank! En vriendelijke groet, Els Haartsen

profielfoto

Beste Els, bedankt voor je bericht. Onlangs hebben hier vacatures voor opengestaan. Helaas weten wij niet van te voren waar en wanneer er vacatures vrij komen. Via http://mijn.kombijdepolitie.nl/ kan je een vacaturealert aanmaken. Je geeft jouw interesses en persoonlijke gegevens op en je ontvangt bericht via jouw social media of e-mail zodra er vacatures zijn in het door jou aangegeven interessegebied. Groeten team Recruitment

profielfoto

Goedemiddag, ik ben 20 jaar en heb een mbo4 diploma in de toerisme. Nu wil ik een hbo studie gaan doen, en lijkt het me geweldig om te starten met de opleiding tot politiekundige. Is dit mogelijk? En gaat u er vanuit dat er dit jaar nog vacatures vrijkomen? Ik hoop van u te horen ! Met vriendelijke groet, Kirsten Kamps.

profielfoto

Beste Kirsten, bedankt voor je bericht. Met een diploma mbo-4 kan je solliciteren voor de functie van politiekundige. Echter raden wij aan om te kijken naar de inhoud van het werk- en niet zo zeer naar de logica qua vervolgstap in opleidingsrang. Helaas weten wij niet van te voren waar en wanneer er vacatures vrij komen. Via http://mijn.kombijdepolitie.nl/ kan je een vacaturealert aanmaken. Je geeft jouw interesses en persoonlijke gegevens op en je ontvangt bericht via jouw social media of e-mail zodra er vacatures zijn in het door jou aangegeven interessegebied. Groeten team Recruitment

profielfoto

Goedeavond heb interesse werk 37 jaar bij zorgverzekering en heb daar diverse trainingen gehad. Heb wel gezichtsbeperking waardoor ik voor 60% afgekeurd ben. Momenteel 30 uur in dienst verspreid over 5 dagen. Zijn er voor mij mogelijkheden?

profielfoto

Beste Marion, bedankt voor je bericht. Op basis van de gegeven informatie verwacht ik enkel voor de 'blauwe' vacatures belemmeringen (surveillant, (hoofd)agent, politiekundige en de recherchekundige functies waarbij geen zij-instroomtraject geldt. Uiteraard kan je altijd contact opnemen met de contactpersoon die wordt genoemd in de vacaturetekst waar jouw interesse naar uit gaat. Hij/zij kan concreet aangeven wat het exacte selectietraject van de vacature is. Met vriendelijke groet, Team Werving^JTH

profielfoto

Heel erg bedankt voor uw reactie! Ik heb nog één vraag. Is het in mijn geval logischer om eerst de mbo opleiding hoofdagent te volgen en dan misschien daarna nog te kunnen instromen voor de opleiding politiekundige ? Met vriendelijke groet.

profielfoto

De functie hoofdagent is iets meer praktijkgericht. Bij de functie van politiekundige ben je daarnaast ook beleidsmatig bezig. Je zult hier zelf een keus in moeten maken, voor beide functies voldoe je aan de vooropleidingseis. Wij raden je aan de functieomschrijvingen op de website nog eens goed door te nemen. Succes. Groeten team Recruitment

profielfoto

Beste meneer/mevrouw, Zijn er over het algemeen vaak plekken vrij als vrijwilliger bij de politie. Of komt dit zelden voor? Aangezien dit als student goed te combineren valt is het dan ook erg makkelijk om te weten of ik hier op kan rekenen. Of dat dit eigenlijk niet gaat voorkomen. PS: Ik heb al een alert voor vacatures. Met vriendelijke groet,

profielfoto

Beste Frans, bedankt voor je bericht en de interesse in onze organisatie! Het vacature-aanbod varieert - dit geldt ook voor de vacatures voor politievrijwilliger-. Helaas is er dus geen informatie beschikbaar over wanneer er weer vacatures worden verwacht. Succes! Groeten team Recruitment

profielfoto

Goedemiddag, Ik ben benieuwd of er binnenkort nog voorlichtingsdagen komen voor de ICT en Analyse/Onderzoek afdeling. En welke ICT opleiding wordt geadviseerd om te volgen, voordat ik solliciteer bij één van deze afdelingen? Ik hoor graag van jullie. Mvg, Pascalle Westerhof

profielfoto

Goedemiddag Pascalle, bedankt voor je bericht. Er zijn op dit moment geen voorlichtingsdagen voor de ICT-sector. De meest wenselijke opleiding op ICT gebied kan verschillen per vacature. Je kunt de contactpersoon die in de vacaturetekst wordt vermeld contacteren voor deze vraag. Heel veel succes! Met vriendelijke groet, team Recruitment

profielfoto

Goedemiddag, Hoe kan ik in gesprek komen met mensen die de opleiding tot hoofdagent volgen? Ik denk erover na mezelf om te laten scholen. Ik ben momenteel 26 jaar wil graag weten hoe de opleiding in zijn werk gaat als je op deze leeftijd eraan begint. Is de opleiding ook in deeltijd te volbrengen? Hoe kom ik aan meer informatie en in contact met mensen die mij meer kunnen vertellen over dit beroep en de weg er naar toe? Ik hoop snel van u te horen! Met vriendelijke groeten, Marion

profielfoto

Hallo Marion, je kunt je vragen altijd aan ons stellen of via 088-6622300. Daarnaast kun je je aanmelden voor een voorlichting politie. Als je je bij je profiel aangeeft alerts te willen ontvangen voor de voorlichtingen, krijg je de data door. Tijdens de voorlichting is er altijd een beroepscollega aanwezig waar je je vragen aan kunt stellen. De opleiding is niet in deeltijd te volbrengen. Het is een fulltime opleiding, waarbij je gaat werken en leren tegelijk. De periodes op school zijn van ma-vrij van 9-5 en de periodes in de eenheid zijn met wisselende diensten 24/7, 36 uur per week. Je kunt meer informatie ook terugvinden op www.kombijdepolitie.nl en je mag altijd telefonisch contact met ons opnemen. Groeten Team Recruitment

profielfoto

Bedankt Team Recruitment voor het bericht. Ik heb aangevinkt dat ik berichten over voorlichtingen wil ontvangen. De data die op de site staan, staan allemaal op VOL. Is er een mogelijkheid tot versnellen van de opleiding als je een HAVO diploma of een MBO4 diploma hebt? Mijn einddoel is niet om fulltime te gaan werken, maar parttime. Betekent dit dat dit wel kan na het behalen van de 3 jaar fulltime opleiding? Als ik het goed begrijp kan ik ook pas aan een selectiedag deelnemen als ik 'aangenomen' ben voor een bepaalde vacature? Moet je van 9-5 aanwezig zijn tijdens de opleiding? Of kan je de studie uren zelf vrij indelen? Met vriendelijke groeten, Marion

profielfoto

Beste Marion, als alle voorlichtingen vol zijn, dan kun je ons frontoffice (088 66 22 300) op de dag van de voorlichting bellen om te vragen of er iemand is uitgevallen. Voor jouw andere vragen kun je ook het frontoffice bellen. De meeste antwoorden vind je op onze website https://www.kombijdepolitie.nl. Groeten Team Recruitment.

profielfoto

Goedenavond Team Recruitment, kan je de selectieprocedure pas in als je bent aangenomen? Met vriendelijke groeten, Marion

profielfoto

Beste Marion, als je solliciteert op een vacature en je door de briefselectie heen bent, word je uitgenodigd voor de selectieprocedure. Met vriendelijke groet, afdeling recruitment

profielfoto

Goedemiddag, Ik ben geïnteresseerd om bij de bereden politie (te paard) te gaan. Wat moet ik doen om hier uiteindelijk terecht te kunnen komen? Met vriendelijke groeten, Ilse

profielfoto

Beste Ilse, Bedankt voor je bericht. Om bij de bereden politie te komen kan je het beste intern door solliciteren vanuit de functie van hoofdagent. Succes! Met vriendelijke groet, Afdeling Recruitment

profielfoto

Hallo, ik ben geintreserd om bij de politie te komen. Ik zou graag naar een voorlichting gaan. Helaas zijn deze al vol. Wanneer komen er weer nieuwen vrij?? Groetjes, Amy

profielfoto

Hoi Amy, je ontvangt een alert zodra er weer voorlichtingen online komen (mits je dit in je profiel hebt staan) Je zou ook op de dag van de voorlichting kunnen bellen met het FrontOffice om te vragen of er iemand is uitgevallen. Anders zit er niets anders op dan wachten op een alert en je dan direct inschrijven. https://www.kombijdepolitie.nl/Paginas/Contact.aspx

profielfoto

Hallo, Ik ben Guus van den Boogaard en ik ben 16 jaar. Ik zit in 4 Mavo en ik wil graag na mijn examens bij de politie werken. Ik wil graag donderdag 20 april naar de voorlichtingsavond in Rotterdam komen, alleen deze zit al vol. Wat moet ik doen, want ik wil er echt heel graag heen. Ik hoop zo snel mogelijk antwoord te krijgen. Mvg, Guus van den Boogaard

profielfoto

Goedemorgen Guus, bedankt voor je bericht. Helaas is vol echt vol (gaat erg hard). Wegens veiligheidsoverwegingen kunnen we ook echt niet meer mensen in de zaal toelaten. Je kunt op 20 april vanaf 8 uur telefonisch contact opnemen om na te gaan of iemand zich heeft afgemeld (de avond ervoor wordt een herinneringsmail gestuurd). Mogelijk kan je dan alsnog in de plaats van een ander gaan. Maak ook een vacature-alert aan, je kunt op https://www.mijn.kombijdepolitie.nl een vacaturealert instellen. De voorlichtingen worden maandelijks aangevuld. Succes! Met vriendelijke groet, team Recruitment

profielfoto

Met welk nummer kan ik telefonisch contact opnemen?

profielfoto

[ Bericht verwijderd door beheerder ]

profielfoto

Dat kan via 088 - 6622300. Dinsdagochtend zijn we vanaf 8 uur weer bereikbaar. Groeten team Recruitment

profielfoto

Heel erg bedankt voor de hulp :)

profielfoto

Goedemiddag, in een eerder bericht las ik dat de opleidingen beginnen op 4 momenten: januari, april, augustus en november. Mochten er voor augustus vacatures vrij komen, wanneer kan ik die op mijn.kombijdepolitie.nl verwachten, zodat ik kan solliciteren? Daarnaast las ik ook dat er meerdere locaties zijn voor de opleiding tot hoofdagent, maar dat je dit niet zelf kiest. Hoe werkt dit? Wordt er uitgegaan van je woonplaats?

profielfoto

Beste Hilde, bedankt voor je bericht. De opleidingen kunnen starten op vier momenten. Echter moeten er wel plekken beschikbaar zijn. Je kunt een vacature alert instellen zodat je een melding krijgt op het moment dat er een vacature beschikbaar is. In principe word je ingedeeld bij de academie die het dichtst bij de eenheid is waarbij je bent aangesteld. Voor de opleiding van politiekundige en recherchekundige geldt dat je naar de politieacademie in Apeldoorn gaat. Groeten team Recruitment

profielfoto

Goedemiddag, ik ben Rob en ben 20 jaar. Ik ben dit jaar afgestudeerd MBO niveau 2 techniek. Nu wil ik erg graag bij de politie om agent te worden. Komen er nog vacatures vrij in regio Rotterdam? Ik weet ook niet wat ik voor niveau ik nu kan gaan doen. De open dagen zitten ook vaak vol dus kom jammer genoeg niet ver. Ik hoop snel antwoord te krijgen, alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Rob Swinkels

profielfoto

Hoi Rob, in principe kun je met een een mbo niveau 2 diploma bij de politie instromen voor niveau 3 (agent) alleen zijn er hiervoor (voorlopig) geen vacatures. Je zou ervoor kunnen kiezen om voor surveillant te gaan niveau 2. Of nog doorleren zodat je voor hoofdagent kunt, niveau 4. Ik neem aan dat je een vacaturealert hebt aangemaakt, zodra er vacatures aan jouw profiel voldoen ontvang je een bericht. Helaas kunnen wij geen aankondigingen doen van vacatures. En als je een voorlichting wil bijwonen die al vol zit dan kun je het beste op de dag van de voorlichting bellen met het Frontoffice om te kijken of er iemand is uitgevallen. 088 - 66 22 300 (op werkdagen bereikbaar van 8:00 - 17:00 uur).

profielfoto

Ik vroeg me af wanneer er weer een voorlichtingavond is in de regio Rotterdam zou me graag daarvoor willen aanmelden.

profielfoto

De eerst volgende voorlichting in Rotterdam is op 18 mei. De volgende zal op 15 juni zijn. Je kunt een alert instellen zodat je een melding krijgt als de voorlichtingen worden geplaatst. Als een voorlichting vol is kan je je hiervoor niet meer aanmelden. Je kunt wel op de dag van de voorlichting in de ochtend contact opnemen met het Frontoffice om na te gaan of er mensen hebben afgemeld via 088 - 66 22 300. Succes!

profielfoto

Hartstikke bedankt! Ik heb aangemeld.

profielfoto

Top, tot dan :)

profielfoto

Beste, Kunt u mij een indicatie geven van wanneer er vacatures voor financieel rechercheur worden uitgezet in de regio Den Haag? Alvast bedankt.

profielfoto

Dat weten we helaas niet. We versturen een alert zodra er weer vacatures zijn.

profielfoto

Enig idee wanneer er weer vacatures recherchekundige komen? Regio Apeldoorn. En wanneer hiervoor een voorlichtingsavond wordt georganiseerd?

profielfoto

Beste Nick, helaas is het niet bekend wanneer er weer vacatures voor de functie van recherchekundige komen. Wij organiseren geen standaard voorlichtingen meer voor deze functie. Mochten er weer vacatures vrij komen dan geven we aan hoe je aan de gewenste informatie kunt komen. Je kunt een vacature alert instellen zodat je de vacatures niet kunt missen. Succes!

profielfoto

Hallo daar! Ik wil toch ZO graag de opleiding tot recherchekundige volgen. Ik kom zelf uit Rotterdam en zou er geen problemen mee hebben om in een naastgelegen regio aan de slag te gaan. Is er wel een kleine indicatie? Komt er bijvoorbeeld elke maand zo'n vacature vrij? Groet! :-)

profielfoto

Hoi Kristen, bedankt voor je bericht. Nee helaas is hier niks over te zeggen. Het gaat namelijk niet om een (reguliere) opleiding, maar om een baan. Zoals je zult begrijpen zal er dus eerst plek moeten zijn bij de eenheid en er moet ook geld beschikbaar worden gesteld voor het selectietraject, de opleiding en je salaris. Je kunt een vacature-alert aanmaken, zodat je zeker weet dat je geen vacatures misloopt. Heel veel succes! Met vriendelijke groet, team Recruitment

profielfoto

Met een overgangsbewijs van havo 3 naar 4 of van havo 4 naar 5 kun je reageren voor hoofdagent. Helaas zijn er nu geen vacatures, maar waarschijnlijk heb je daarvoor via deze website een profiel aangemaakt. Je moet al wel minimaal 17,5 jaar oud zijn bij start van je sollicitatie. Met vriendelijke groet, team Recruitment.

profielfoto

Hallo, ik heb HBO Informatica afgestudeerd en werk nu als een software ontwikkelaar. In totaal heb ik 8 jaar ervaring in de IT wereld. Ik woon regio Eindhoven. Zijn er openstaande vacatures op gebied van digitale recherche?

profielfoto

Beste Abdussamed, Momenteel zijn er geen vacatures voor digitaal rechercheur, maar deze zullen er binnenkort weer zijn. Je vindt ze op https://www.kombijdepolitie.nl/WerkenBijDeRecherche/digitaal-rechercheren. Ook kun je hier een vacaturealert aanmaken, dan word je op de hoogte gehouden als de vacature opengesteld is. Met vriendelijke groet, afdeling werving politie ^LG

profielfoto

Hallo, Het lijkt mij erg leuk om rechercheur te worden. Ik ga nu naar 6VWO en wil daarna een opleiding doen waarmee ik rechercheur kan worden. Ik zat zelf te denken aan de opleiding criminologie. Is dit een goede keuze? Of kan ik beter via een politieschool? Kan je ook meteen na de opleiding rechercheur worden? Of wordt je eerst "straatagent?"

profielfoto

Hoi Jolien, bedankt voor je bericht. Er zijn twee opties: rechercheur worden vanuit de functie van hoofdagent (dus eerst solliciteren voor deze functie, dan intern doorsolliciteren/specialiseren). Of je kunt regulier een hbo of wo bachelor behalen om vervolgens direct voor de functie van recherchekundige te solliciteren. Voor recherchekundige algemeen tactiek is de opleiding criminologie een prima keuze. Mocht je meer informatie willen dan is telefonisch contact ook een optie: 088 - 66 22 300 (bereikbaar op werkdagen tussen 8 en 17:00 uur). Met vriendelijke groet, Team Werving^JTH

profielfoto

Hoi! Ik zit momenteel in mijn tweede jaar Criminologie. Ik zou heel graag bij de recherche werken als ik klaar ben. Ook de forensische opsporing lijkt me heel interessant. Ik schat mijn bachelor diploma te hebben gehaald in juni 2019, vanaf wanneer is het dan het beste om te gaan kijken naar vacatures (en dus solliciteren). Ik zou ook na mijn bachelor nog de master forensische criminologie kunnen doen, om meer kans te hebben als forensisch criminoloog. Wel gaat mijn voorkeur uit naar het werk bij de "gewone" recherche. Mijn tweede vraag is dus: lijkt het jullie verstandiger toch eerst de master forensische criminologie te gaan doen? Of gewoon direct te solliciteren als er vacatures zijn voor de "normale" recherche?

profielfoto

Goedemorgen Julia, bedankt voor je bericht. Ik denk dat telefonisch contact handiger is gezien de vragen die je stelt. Het Frontoffice is bereikbaar op werkdagen tussen 8 en 17:00 uur via tel.: 088 - 66 22 300. Met vriendelijke groet, Team Werving^JTH

profielfoto

Hoi ik wil heel graag naar de open dag in Eindhoven ben nu inmiddels 17, maar als ik van school af ga wordt ik 18 en doe de vooropleiding kaderberoepsgerichte leerweg. Mijn vraag is ben ik dan niet te oud om nog de opleiding agent te kunnen volgen en is het dan ook een mogelijkheid om ook de studie hoofdagent te volgen.

profielfoto

Hoi Shayenna, bedankt voor je bericht. Solliciteren voor de functie van surveillant kan je solliciteren op het moment dat je 16,5 jaar bent, zodat je minimaal 17 jaar bent op het moment van aanstelling. Voor de functie van (hoofd)agent geldt solliciteren va. 17,5 jaar, zodat je minimaal 18 jaar oud bent op het moment dat je aangesteld wordt. De politie hanteert geen maximale leeftijd (onlangs zijn er sollicitanten van 50+ begonnen aan de politieacademie). Je kunt je niet aanmelden voor een opleiding bij de politie, je solliciteert gericht naar een vacature (functie + eenheid). Mits je door het selectietraject komt, meldt de eenheid waarbij je hebt gesolliciteerd je aan voor het werk-leertraject. Vanaf dag 1 op de politieacademie ben je dus al in dienst bij de politie. Met vriendelijke groet, Team Werving^JTH

profielfoto

Goedendag, ik heb mijn vmbo-tl diploma al gehaald en vraag me af of er binnenkort nog vacatures vrij komen als hoofdagent in Zuid-Holland. Ook zou ik graag daarvoor naar een open/ info dag willen gaan maar ik zie beide niet staan. Mvg Mike

profielfoto

Hoi Mike, bedankt voor je bericht. Het is helaas niet bekend wanneer er weer nieuwe vacatures komen. Maandelijks worden er voorlichtingen gegeven op verschillende locaties in het land. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures en voorlichtingen? Maak dan een profiel aan op www.mijn.kombijdepolitie.nl en stel een alert in. Met vriendelijke groet, Team Werving^JTH

profielfoto

Hallo, ik heb als vooropleiding Social studies (HBO) kom ik dan in aanmerking voor de verkorte leerroute als ik op de vacature Politiekundige solliciteer? Hoe vaak per jaar worden er ongeveer vacatures voor deze functie online gezet? Ik zou graag willen solliciteren op oost of west Brabant of Gelderland. Alvast bedankt!

profielfoto

Beste Esther, lees hier meer: https://www.kombijdepolitie.nl/LerenEnWerkenAlsAgent/politiekundige/Paginas/intensieve-bachelor-leerroute.aspx Wanneer er vacatures komen voor politiekundige is nog niet bekend, maar maak een profiel aan op deze site dan ontvang je bericht zodra de vacatures online staan. Met vriendelijke groet, Team Werving ^CP

profielfoto

Ik zou graag. Willen instromen als agent in midden Nederland. Met als eerste doel horecateam Utrecht te versterken. Wat zijn mijn kansen hier op, op dit moment?

profielfoto

Hi Jordy, bedankt voor je bericht. Om te kunnen starten aan het selectietraject moet er een vacature beschikbaar zijn. Je kunt een vacature alert instellen, zodat je op de hoogte gehouden wordt. Op dit moment is er geen vacature beschikbaar. Met vriendelijke groet, Team Werving^JTH

profielfoto

Hoi ! Ik doe nu havo en wil volgend jaar misschien een opleiding komen volgen bij de politie. Alleen las ik dat je minimaal 18 moet zijn en ik ben 17 jaar na slagen. Is er geen mogelijkheid om toch in te stromen?

profielfoto

Hoi Rebecca, bedankt voor je bericht! Je kunt (als er op dat moment vacatures beschikbaar zijn) solliciteren vanaf het moment dat je 17,5 jaar bent. Het startmoment van de opleiding die bij de vacature hoort staat vernoemd in de vacaturetekst. Succes! Met vriendelijke groet, Team Werving^JTH

profielfoto

Is er ook in amsterdam een voorlichtingsalert?

profielfoto

Hi Ilona, jazeker, je kunt zelf instellen waarvoor je meldingen wilt ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Werving^JTH

profielfoto

Hi Ilona, jazeker, je kunt zelf instellen waarvoor je meldingen wilt ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Werving^JTH

profielfoto

Beste Lezer, Ik ben opzoek voor een positie bij de recherche, wat is daarvoor nodig en belangrijk? En waar kan ik mij daarvoor aanmelden?

profielfoto

Hallo Daniel, kijk maar eens op: https://www.kombijdepolitie.nl/werkenbijderecherche/paginas/default.aspx Met vriendelijke groet, Team Werving^CP

profielfoto

Komen er op korte termijn nog meer voorlichtingen met betrekking tot recherchewerkzaamheden/digitale opsporing/ afdeling NCTV of CT? Ben zeer geïnteresseerd vanuit mijn werk bij IND bij afdeling handhaving!

profielfoto

Sorry, daarover is op dit moment nog niets bekend. Gr. Team Werving ^AK

profielfoto

Hoi, ik ben Randy. Ik heb een HBO-Rechten diploma en ben werkzaam als wijkagent in de voormalige N.A. Ik wil weten welke traject ik moet volgen om te kunnen gaan werken bij Tactisch Opsporing bij een Korps in Nederland ?

profielfoto

Hoi Randy, het hangt er een beetje vanaf wat de huidige status is (ben je nog werkzaam bij de politie of niet) misschien is het handig om telefonisch contact op te nemen met het Frontoffice (tel. 088 - 66 22 300). Met vriendelijke groet, Team Werving^JTH

profielfoto

Hallo, Ik volg momenteel een master op de TU Eindhoven. Later wil ik graag data analist worden voor de recherche. Ik kan niet duidelijk vinden wat en of er mogelijkheden zijn en wanneer er informatie dagen zijn op dit gebied. Ik zou dus graag recherche taken uitvoeren maar niet het veld in zoals een echte recherche doet.

profielfoto

Hoi Patricia, af en toe hebben we vacatures extern op dit gebied. Echter zijn er geen voorlichtingdagen hierover omdat het geen standaard vacature is. De mogelijkheden zijn er wel, maar dan kun je het beste dit kanaal in de gaten houden. Als je je profiel hierop aanpast ontvang je ook de vacatures hierover. Groet team Werving ^avdb

profielfoto

Hallo ik ben Omar ik ben nog veelste jong met een basis advies ik wil graag hoofdagent worden en daarvoor heb je een mavo advies nodig of mbo3 diploma voor een mbo3 diploma kan ik wel regelen maar ik heb bergrepen dat je 18 jaar moet zijn maar dan ben ik nog nii klaar met het mbo3 studie ik heb pas me mbo3 diploma als ik 21 jaar ben ongeveer dus mijn vraag is als ik 21 jaar ben met me mbo3 diploma zou ik dan nog kans kunnen krijgen om te studeren voor hoofdagent?

profielfoto

Tuurlijk Omar, met 21 ben je nog steeds jong hoor! Je kunt solliciteren tot je 60ste dus tijd genoeg!.Gr. Team Werving ^AK

profielfoto

Dank u wel , maar ik heb nog 2 vragen ik heb gelezen dat je met hoofdagent 2.257 tot 3.174 maar hoe kan je er voor zorgen dat je 3.174 euro verdient ? En me 2de vraag is Hoe word je Brigadier ?

profielfoto

Hallo Omar, je salaris wordt bepaalt aan de hand van je salarisstroken van de afgelopen 24 maanden. Hier wordt dan een rekenmodule op los gelaten wat je salaris bepaalt. Hier heb je zelf geen invloed op. Als je eenmaal de opleiding afgerond hebt en enkele jaren werkervaring hebt kun je doorontwikkelen naar andere functies, waaronder als er vacatures zijn naar brigadier. Maar kies eerst bewust voor die basis! Groeten team Werving ^avdb

profielfoto

Hoi ik wel gerag politievrijwilliger

profielfoto

Hallo Ali, Er zijn op dit moment geen mogelijkheden voor politievrijwilliger. Als je een vacaturealert aanmaakt krijg je bericht als er weer mogelijkheden zijn. Hartelijke groet Team Werving MdK

profielfoto

Ok danke an team Werving Mdk

profielfoto

[ Bericht verwijderd door beheerder ]

Voeg een reactie toe

Om dit te kunnen doen moet je Inloggen of een Profiel aanmaken als je die nog niet hebt.

Inloggen