Voorlichtingsalert: meet up 'dichter bij het digitale recherchewerk'

Ben jij een hbo/wo ICT-er en heb jij je opsporingstalent gecheckt in #Crimediggers? Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van de digitale recherche? Laat je dan verder informeren tijdens de meet up en meld je aan voor 10 december in Den Haag of 15 december in Amsterdam (beide 's avonds). Een unieke kans om te speeddaten met je toekomstige collega’s en dichter bij het échte digitale opsporingswerk te komen.

45 reacties

profielfoto

Ik ben langs geweest en vond het interessant Ed Peeters heeft me goed voorgelicht.

profielfoto

ik kon helaas niet aanwezig zijn

profielfoto

Tot wanneer blijft deze informatie beschikbaar hier.

profielfoto

Zoals je weet zijn deze voorlichtingen inmiddels voorbij.

profielfoto

Wanneer zijn de eerstvolgende voorlichtingen die niet vol zijn. Want de eerstvolgende voorlichtingen in januari zijn namelijk vol..

profielfoto

De eerstvolgende voorlichtingen vinden plaats in februari, deze komen eind januari online. Je kan altijd op de dag van de voorlichting in januari contact opnemen met het Frontoffice, vaak zijn er nog wel afmeldingen dat je erbij kunt.

profielfoto

Ik heb alle testen gemaakt en kom er gemiddeld goed door heen. De politie is een fascinerende organisatie dat heb ik kunnen vaststellen maar dat wist ik al door relaties welke bij de politie werken. Altijd zijn zij enthousiast, ondanks de reorganisaties is er veel werk en mogelijk bij de politie. Een aanrader dus.

profielfoto

Had hier wel bij willen zijn

profielfoto

Later in het jaar komen er nog wel meer momenten Jesse. Die communiceren we dan ook via dit kanaal.

profielfoto

waneer is dat als ik vraag mag

profielfoto

Dit weten wij nog niet. Als wij meer weten zullen wij dit communiceren.

profielfoto

Goedemiddag, Inmiddels heb ik het een en ander aan vacatures voorbij zien komen, maar helaas nog geen vacatures voor de combinatie werk/opleiding tot recherchekundige. Kunt u een indicatie geven van wanneer deze vacatures worden geplaatst? Bij voorbaat dank.

profielfoto

Wij weten nog niet wanneer er weer vacatures voor recherchekundige gaan komen. Heb je al een vacaturealert aangemaakt? Via mijn.kombijdepolitie.nl kan je zo'n alert aanmaken en dan wordt je op de hoogte gehouden van openstellingen.

profielfoto

Bedankt voor uw reactie. Ik heb inderdaad een vacaturealert aangemaakt en m'n profiel geüpdatet. Zal nog even geduld moeten hebben :)

profielfoto

komd dit ook in zeeland ik woon in zeeland

profielfoto

Hoi Patricia, ook dit weten wij helaas nog niet. Zodra wij meer weten laten wij dat via dit kanaal weten.

profielfoto

Misschien is het wijs lezers er op te wijzen dat er tot vandaag nog steeds een totale vacaturestop wordt gehanteerd ik heb meer dan 25 jaar ervaring en mijn sollicitatie executieve dienst loopt nu al meer dan een jaar!!!!! Dit terwijl men mij in Oost Nederland graag wil hebben !!!!!!!!!!

profielfoto

@Dirk, er zijn niet veel vacatures, dat klopt. Echter voor de digitale recherche zoeken we wel veel nieuwe collega's, daar zijn net veel vacatures voor geweest. Ik weet natuurlijk niet waar jij gesolliciteerd hebt en wat er gebeurd is, maar hopelijk krijg je snel goed nieuws!

profielfoto

Ik ben een WO-er met Digitale Search ervaring díe zich wil specialiseren in Digitale Recherche. Kan ik nog ergens in een selectie/opleidingsprocedure starten?

profielfoto

Beste Solita, je kunt niet in een selectie/opleidingsprocedure starten zonder te solliciteren. Mogelijk zie je een interessante functie tussen onze vacatures: https://www.kombijdepolitie.nl/werkenbijderecherche/paginas/default.aspx. Met vriendelijke groet,afd. Recruitment politie.

profielfoto

[ Bericht verwijderd door beheerder ]

profielfoto

[ Bericht verwijderd door beheerder ]

profielfoto

Even iets anders, ik zou graag de voorlichtingsavond in Eindhoven willen bijdragen, nu staat er dat het vol is. Is er een mogelijkheid dat ik toch naar de voorlichtingsavond kan gaan?

profielfoto

Hoi Regien, er worden elke maand nieuwe voorlichtingen geplaatst, dus houd je alert in de gaten en dan kun je bij een volgend event aanhaken!

profielfoto

Hallo, ik zou graag voor een voorlichting willen komen krijg ik dan een mening van wanneer?

profielfoto

Beste Farhad, Heb je je aangemeld voor een voorlichtingsalert? Als er dan weer een voorlichting komt krijg je een melding.

profielfoto

Hallo, ik zou graag een voorlichting willen bezoeken ? Elke keer is vol . Is het ook mogelijk op andere manier ?

profielfoto

Beste Ahmad, de voorlichtingen zijn inderdaad snel vol. Je kunt op de dag van de voorlichting waar jij naar toe wilt, bellen met ons Frontoffice op tel: 088 - 66 22 300, dan kun je vragen of er mensen hebben afgebeld. Verder adviseer ik je om een profiel aan te maken op mijn.kombijdepolitie.nl, als je dat nog niet hebt gedaan, zodat je op tijd een melding ontvangt wanneer de volgende voorlichtingen online gaan. Ik hoop voor je dat je niet te lang meer hoeft te wachten voordat je naar een voorlichting kunt. Met vriendelijke groet, afd Recruitment politie

profielfoto

Ik heb dat probleem dus ook. Iedere keer als ik kijk voor de voorlichting is het vol. Maak niet uit of ik een dag erna of een uur erna kijk... terwijl ik dit heel erg graag wil bij wonen ivm een eventuele opleiding.

profielfoto

Hoi Joyce, ja de voorlichtingen zijn erg populair. Maar hierboven kun je zien wat het beste kunt doen ;-) Succes en hopelijk tot snel!

profielfoto

Ik ben misschien pas 14 maar ik als ik nu al op plaats 49 sta zonder bonus dan is mijn werk richting al bepaald wanneer zijn er voorlichtingsdagen met betrekking tot het digitale recherchewerk? met voorbaat bedankt, Freek van Witzenburg

profielfoto

Om dit werk te kunnen doen zul je een hbo-diploma op zak moeten hebben. We hebben momenteel geen voorlichtingsdagen in de planning staan voor de recherche.

profielfoto

Hallo, ik ben bezig met de opleiding tot Digitaal Rechercheur. Ik studeer pas in Juni 2017 af. Ik wil mij gaan verdiepen in de CYBERCRIME en de Forensische tak. Na deze opleiding is mijn wens nog de opleiding Criminologie in de avonduren erbij te doen. Welke kansen zijn er bij de politie ? Zou graag de digitale criminologie willen bestrijden bij uw organisatie. Groet, Fren Lenneberg

profielfoto

Beste Fren, op de website https://www.kombijdepolitie.nl/werkenbijderecherche/paginas/default.aspx kun je alles vinden in jouw interessegebied. Als je jouw diploma hebt, kun je kijken of er tegen die tijd vacatures zijn. ook kun je een vacature-alert aanmaken via deze site. Groeten recruitment politie.

profielfoto

Hallo, ik ben inmiddels ruim op de helft van mijn opleiding Digitaal Rechercheur. Graag zou ik willen weten of er dit jaar nog meetings worden georganiseerd? Alvast dank! Groetjes

profielfoto

Beste Fren, Momenteel staat nog geen 'meet up' gepland, maar we verwachten dat er voor het eind van het jaar een 'meet up' georganiseerd wordt. Wanneer dit gaat gebeuren is nog niet bekend. Via een voorlichtingsalert blijf je op de hoogte. Met vriendelijke groet, Afdeling Recruitment Politie

profielfoto

Beste, Ik zou graag weten wat de verwachting is voor vacatures werk/opleiding tot recherchekundige, komen hier binnenkort vacatures voor vrij? Daarnaast ben ik ook benieuwd wanneer er nieuwe voorlichtingsdagen gepland worden? Zou het mogelijk zijn om op een reservelijst geplaatst te worden voor de huidig volgeplande voorlichtingen? Mocht er iemand afhaken zou ik graag een voorlichting bijwonen. Alvast bedankt!

profielfoto

Beste Romy, helaas is nog niet bekend wanneer er vacatures komen voor de functie voor recherchekundige. Voorlichtingen voor deze functie worden voorlopig niet gegeven. Voor alle overige voorlichtingen kun je kijken op: https://www.kombijdepolitie.nl/Voorlichtingen/Paginas/default.aspx Als een voorlichting vol zit, kun je op de dag van de voorlichting 's morgens om 08:00 uur contact opnemen met het frontoffice, tel. 088 - 6622300, zij kunnen checken of er afmeldingen zijn. We werken niet met reservelijsten. Met vriendelijke groet, Afdeling Recruitment Politie

profielfoto

Bedankt voor de snelle reactie. De voorlichtingen had ik inderdaad bekeken, bellen is dan voor mij een goede optie. Ik zal de vacaturesite voor recherchekundige in de gaten houden en heb al een vacaturealert aangemaakt. Bedankt nogmaals!

profielfoto

Kun je je inschrijven voor deze 2 dagen? de linkjes werken alleen niet

profielfoto

Elwin, dit is van 2015, daarom doen de linkjes het niet. Heb je dit alert ook ontvangen?: "Voorlichtingsalert: meet up 'dichter bij het digitale recherchewerk' Gepubliceerd op 24 november 2016 Ransomware, digitale sporen op smartphones, online bedreigingen. Vrijwel alle criminele zaken hebben een digitale component. Als hbo/wo’er kun je met jouw digitale skills een cruciale rol spelen bij de recherche. Laat je er alles over vertellen tijdens de meet up op 19 december in Den Haag (’s avonds). Een unieke kans om te speeddaten met je toekomstige collega’s en dichter bij het échte digitale opsporingswerk te komen. Vanaf 5 december staan er weer vacatures online voor de digitale opsporing." De link van dat alert moet het doen. Met vriendelijke groet, afd. Recruitment politie.

profielfoto

Hallo, ik zou graag de financiële recherche in willen. Ik verwacht volgend jaar mijn vwo diploma te halen, maar vraag mij af wat voor opleiding ik het beste kan doen om zo snel mogelijk door te kunnen naar de financiële recherche.

profielfoto

De politie zoekt goed opgeleide praktijkgerichte financiële talenten. Met kennis van bedrijfsadministraties, vastgoed, het bankwezen of accountancy kun je werken aan complexe, multidisciplinaire opsporingsonderzoeken. Dus een vervolgopleiding in één van de genoemde richtingen sluit goed aan. Groeten team recruitment.

profielfoto

Wat voor HBO diploma moet je hebben om bij de digitale recherche te komen? Is een HBO Business IT & Management diploma voldoende? Ik hoor graag van jullie!

profielfoto

Hoi Cin, er zijn verschillende richtingen binnen de digitale recherche. Bij voorkeur beschik je over een diploma in de richting van ICT maar dit is per vacature uniek. In sommige gevallen zijn we juist opzoek naar een specialist op dit moment staan daar twee vacatures voor open. Wil je meer weten over het werken bij de digitale recherche check dan https://www.kombijdepolitie.nl/WerkenBijDeRecherche/digitaal-rechercheren of speel de serious game www.Crimediggers.nl

Voeg een reactie toe

Om dit te kunnen doen moet je Inloggen of een Profiel aanmaken als je die nog niet hebt.

Inloggen