Vacaturealert: medewerkers Facilitaire Services

Voor de afdeling Facilitaire Services Noord-Holland van het Politiedienstencentrum zoeken wij een medewerker facilitaire services en een administratief medewerker bedrijfsadministratie. Heb jij mbo 2 werk- en denkniveau? Vind jij het leuk om je steentje bij te dragen aan de ondersteuning? Reageer dan uiterlijk 12 augustus 2015 (via de vacaturetekst die opent als je op de betreffende functienaam klikt).

26 reacties

profielfoto

Mijn naam is Grace Martis, 32 jaar oud, ik heb 10 jaar ervaring in beveiliging. Ik ben Flexibel , verantwoordelijk, communicatief, alert, heb goede samenwerking met mij collega’s, en kan goede omgaan in stress situatie, met andere woord, onmisbare stuwende kracht voor mij collega´s. Heb mavo diploma behaald daarna ging ik naar de Landelijk Politie Opleidingsinstituut had ik mij diploma behaald, waar ik daarna als immigratie ambtenaar ging werken onder Korps Politie Nederlandse Antillen toen der tijd, sinds 10-10-2010 zat ik onder Koninklijke Marechaussee als medewerker grenspolitie en waar ik mijn diploma van Leergang Algemeen Opsporingsambtenaar Kmarcn heb behaald. De taken van medewerker grenspolitie waren, paspoort controle, beveiliging op de luchthaven terrein en haven controle ( blauwe grens controle ), verkeerscontrole, controle onder KLM en Arke Fly vluchten, ondersteunen bij de politie, douane controles. Dus bent opzoek voor een flexibel , communicatieve en alert, persoon voor uw bedrijf, dan stel ik me voor goeie kandidaat met heel veel werkervaring te zijn voor uw bedrijf. Met vriendelijke groet, G.F Martis

profielfoto

@Grace, je kunt niet via dit kanaal solliciteren, je moet op het betreffende linkje van de functie klikken, dan kom je in de vacature op www.kombijdepolitie.nl . Alvast veel succes.

profielfoto

Hallo, Ik heb geprobeerd te solliciteren maar krijg steeds een foutmelding.. Kan ik nog wat doen? Gr. Maikel

profielfoto

@maikel, sorry maar deze vacature is nu verlopen. Kijk voor andere passende vacatures op www.kombijdepolitie.nl . Succes!

profielfoto

Ik heb 12 jaar voor de facilitaire dienst van Stedelijke Woningdienst A.dam gewerkt.

profielfoto

Ik ben ervaringsdeskundig is alle werken die er bestaan van politie. Amerikaanse werk is uitgebreider en dat beheers ik ook. Rechercheur. Inspecteur. Zede. Forensisch enz enz hoop nu ook echt me droombaan ooit te vinden. Dit wil ik me hele leven al en ben hiervoor geboren. Nu heb ik het werk niet en doe ik het altijd in mijn privee tijd dus... ook grof gezegd ben ik de eikel van de groep altijd geweest door uit hart en nieren dit werk in me te hebben.

profielfoto

@Pgh. Je kunt alleen reageren via de website, kombijdepolitie.nl/vacatures op een functie. Succes.

profielfoto

Ik ben 13 jaar en ik ben 3 kwart marrokaans ik zou ook graag bij de politie willen werken maar ik moet nog wel een paar jaartjes wachten maar ik kan goed communiceren want ik heb zelf ook een broer die doof is waar ik mee ben opgegroeid dus vandaar ook !

profielfoto

Beste Yasmine, Wat leuk om te lezen dat je bij de politie wilt werken. Je moet inderdaad nog een aantal jaren wachten. Maar we zien je sollicitatie graag tegemoet als je 18 bent.

profielfoto

Ik ben 14 jaar en wil graag bij de politie werken. Ik ga waarschijnlijk een HBO opleiding doen en daarna solliciteren als hoofdagent. Ik hoop dat er dan nog vacatures als hoofdagent over zijn.

profielfoto

Hoi Tim, goed te horen dat je later bij de politie wil. Je bent hier op het juiste adres om je voor te bereiden en op te hoogte te blijven van nieuws, vacatures en voorlichtingen. Heb je al wat testen gedaan binnen Test jezelf?

profielfoto

Ja Ik heb ze allemaal al een keer gedaan

profielfoto

@Tim goed bezig!

profielfoto

Goedemiddag ja ik had zeker willen reageren, alleen op het moment dat ik wil reageren op de vacature blijft mijn scherm wit ? Gr. Tonny (ik kan dus geen verbinding met uw server maken, kan dit eventueel een browser probleem zijn van Edge ?)

profielfoto

Hallo Tonny, dat komt omdat de vacatures in augustus al gesloten zijn.

profielfoto

Hallo , Ik wil graag volgend jaar de opleiding facilitaire dienst doen. en dan vervolgens dat bij de politie zit daar veel werk in en hoe werkt het?, Heb je een speciale unfirom daarvoor graag wil ik meer informatie hierover hoe kan ik dat vinden? ik ben er erg geintereseerd in! Mijn droom is bij de politie maar toch wel de facilitiare dienst

profielfoto

Hallo Senol, er zijn verschillende functies bij de politie op facilitair gebied. Het uniform is afhankelijk van je functie. Je kunt het beste kijken op www.kombijdepolitie.nl/vacatures en dan kies je voor het vakgebied facilitair. Dan krijg je een beetje een beeld van de soort functies. Wat betreft vacatures hebben we nu niet veel vacatures, maar hoe dit eruit ziet als jij klaar bent met je opleiding kan ik niet aangeven.

profielfoto

Hallo , ik doe op dit moment niveau 2 financieel medewerker. Ik zou heel graag hierna op HBO recherche willen doen , moet ik perse eerst beginnen met een lagere politie opleiding of kan ik ook de aparte opleiding recherche volgen ? En naar welke school moet ik als ik HBO recherche wil doen ? want ik weet niet hoe de opleiding als vervolgt gaat.

profielfoto

Beste Melike, Om recherchekundige te worden volg je de geaccrediteerde hbo-masteropleiding van 3 jaar. De studie aan de Politieacademie wissel je af met werkend leren in de praktijk. Voor de opleiding tot recherchekundige is minimaal een hbo-bachelordiploma vereist. Momenteel zijn er geen vacatures voor recherchekundige. Meer informatie over werken bij de politie vind je op www.kombijdepolitie.nl

profielfoto

Bedankt voor uw reactie ! ik heb op de site zelf gekeken , maar ik kan niet zo veel informatie verzamelen. Wat voor HBO - Bachelor opleiding kan ik dan het beste doen , om naar HBO - Master recherche te doorstromen.

profielfoto

Hallo Melike, er is geen opleidingsrichting die het beste is. Je kunt het beste een hbo opleiding kiezen die je leuk vindt. Er zijn veel opleidingen die een link hebben met de politie, zoals integrale veiligheidskunde en sociale opleidingen. Succes met het maken van een keus!

profielfoto

link van Facilitair servicemedewerker werkt niet melding: Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (15)

profielfoto

Beste Thea, de publicatie van deze vacature was op 10 augustus 2015... Sorry, al lang verlopen dus. Groeten recruitment politie.

profielfoto

Hallo, Mijn naam is Astrid Brison. Ik heb een mbo 4 opleiding Sociaal Pedagogisch werk en een propodeuse Maatschappelijk werk en dienstverlening. Ik heb met veel complexe doelgroepen gewerkt. Op moment ben ik 60 jaar oud. Ik voel mij energiek nog, tot mijn spijt moet ik ervaren dat ik moeilijk vast werk krijgt. Daarvoor ben ik vrijwilligerswerk gaan doen. Bijvoorbeeld: Buurtbemiddeling, Evenementen Hulpverlening bij Rode Kruis. Ready to Help, helpen bij opvang van vluchtelingen en binnenkort bij de Noodhulpteam van de Rode Kuis. Graag zou ik ook bij de Politie een vrijwilligers functie ambiëren.

profielfoto

Beste Astrid, bedankt voor je bericht. Onze functie politievrijwilliger is gekoppeld aan een selectietraject en aan een opleiding, hiervoor zijn momenteel geen functies beschikbaar. Om te informeren naar de mogelijkheden om assistentie te verrichten op vrijwillige basis zou je langs kunnen gaan bij een politiebureau bij jou in de buurt of 0900-8844 kunnen bellen. Succes! Groeten, team Recruitment

profielfoto

Hoi Sam er zit niets anders op dan afwachten. Zodra er weer vacatures vacant zijn ontvang je een bericht via mijn.kombijdepolitie.nl, mits deze voldoen aan jouw profiel.

Voeg een reactie toe

Om dit te kunnen doen moet je Inloggen of een Profiel aanmaken als je die nog niet hebt.

Inloggen