Vacaturealert: junior digitaal rechercheur milieu

Opsporingsonderzoeken naar milieudelicten zijn complexe zaken in een grijs gebied tussen legaliteit en illegaliteit die vanuit verschillende disciplines worden aangepakt. In verschillende fasen van een onderzoek speel je een cruciale rol. Je bent een echte doorzetter die niet snel opgeeft.

Interesse? Check dan de vacature en reageer uiterlijk 9 juli 2018.

7 reacties

profielfoto

Interessant thema. Als toezichthouder met veel ervaring in advieswereld, met het moreel kompas overduidelijk naar het noorden, ben ik erg benieuwd naar DLR.

profielfoto

helaas deze vacature al verlopen. Misschien eens alerts opschonen. Je kijkt hoopvol en dan is de pret snel over helaas

profielfoto

Hi Monique, klopt - zo is er altijd terug te vinden wanneer een vacature heeft opengestaan. Zorg dat je jouw vacature-alert goed hebt ingesteld, dan krijg je een seintje zodra er een vacature beschikbaar is die aan jouw voorkeuren voldoet! ^JtH

profielfoto

Mijn naam is Julius Eghosa Egharevba, een Nigeriaans Burger en werkzaam tot nu bij de Nigeriaans Politie.Ik had Nederlandse taal leren spreken en schrijven en een Diploma/Certificaten in VMBO - Bedrijfsadministratie uit Groene Hart Lyceum ter Alphen a/d Rijn 2000 en ook een paar certificaten in MBO 2 - Bedrijfsadministratie Medewerker ROC Leiderdorp 2002. Toen ik geslaagde was uit mijn school Groene Hart Lyceum in 2000, ik kreeg thuis op mijn brievenbox een solicitatie van de Nederlands Politie Hollandse Midden en ook een solicitatie van de Nederlands Leger en op 2001 in Ajax Arenal ik op de Orientatie Training van de Leger waarin ik kreeg twee bonnetje kart van de Leger om een Baseball te gaan kijken. Helaas mijn terugkeren naar Nigeria, de Land van herkomst door Asiel/Vlutcheling probleem den. Sinds ik na Nigeria kwam zonder niks op te bouwen en niemand me te steunen om mijn onderwijs goed te volgen, ik ging op Exodus Drive naar Woesten heen in 2004 via Nigeria - Niger - Algerijn - Marocco om de doden Mediterranean te kruising naar Europa maar er nog een problemen op de route met de gidmen en connection men. Op ik had besloten om terug naar Nigeria te komen op 2005 en op 2006 ik ging aanmelden bij de Nigeriaan Politie waar in sinds werkzaam 2006 tot nu. Op 2003 ik eerst besloten om bij de Nigeria Police Force te gaan werken met mijn Nederlands/Dutch Certificaten/Diploma maar ik had probleem met de Unit Commandant toen hij mijn Nederlands certificaten zagen waarin de twee scholen in Nederlands mijn Transcript verzonden via fax aan de Commandant Police College, Ikeja Lagos. It was toen ik werd geweigeerde door politiek en geen hulp van niemand mij nog te stuenen. Mijn Nederlands certificaten was geaccrediteerd bij de Federal Ministrie van Onderwijs in Abuja 2003. Ik zal mijn profiel verzenden hoe ik sinds bij de Nigeriaans Politie werkzaam ben en de afdelingen dat ik heb gewerk. Ik ben nu geattacheerd aan afdeling State Criminal Investigation en Intelligence. Na mijn korte studie in de Nederlands als een Aziel, ik ben al nog studie gevolgen in Nigeria heb B.Sc in Administratie richting Co-operative Management. Ik wil een Nederlandse Politie worden en ik houd nog van Nederlands, Nederlands mensen, zijn cultuur van samenleven en ik al goed geintegreerd in de Nederlands Maatschappij hoewel ik een Azielzoeker was zonder naar de straten te lui rondlopen. Ik ben goed gedraagd als een Nigeriaans Politie maar ik wil bij de Nederlands Politie kom werken om meer politie en policing the Next Generation tecno wise en een nexus tussen beiden landen Africa/Europe fighting en combating crime.

profielfoto

Hi Julius, leuk dat je interesse hebt in een baan bij de politie. Kijk op https://www.kombijdepolitie.nl/Vacatures/Paginas/VacatureOverzicht.aspx voor de actuele vacatures! Succes met de sollicitatie :) ^JtH

profielfoto

Helaas is deze verlopen. Ik heb passie voor de natuur.

profielfoto

Hallo Stef, je kunt op onze website een vacaturealert aanmaken dan word je automatisch op de hoogte gebracht als elk zulk soort vacatures open gaan. ^CN.

Voeg een reactie toe

Om dit te kunnen doen moet je Inloggen of een Profiel aanmaken als je die nog niet hebt.

Inloggen