vacaturealert: hoofdagent & politiekundige

Vanaf vandaag staan er vacatures open voor hoofdagent en politiekundige. Jij hebt voor een of meer van deze eenheden/functies je belangstelling kenbaar gemaakt en ontvangt daarom dit bericht.

De vacature voor hoofdagent met mbo-4 opleiding staat in alle regionale eenheden open.
De vacature voor politiekundige met hbo-opleiding staat open in de eenheden Midden-Nederland, Noord-Holland, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Zeeland - West-Brabant, Oost-Brabant en Limburg.

Solliciteer uitsluitend op de vacature die past bij jouw vooropleiding. Er wordt maar één sollicitatie in behandeling genomen.

Lukt solliciteren door drukte op de website niet direct, probeer het dan op een later tijdstip nog eens. Je kunt tot en met 29 juni reageren op de vacature.

Ga naar de vacatures voor hoofdagent
Ga naar de vacatures voor politiekundige

Het kan zijn dat je dit bericht ontvangt terwijl deze niet matcht met je ingevulde profiel op mijn.kombijdepolitie.nl. Om de hoeveelheid ontvangen berichten te beperken is ervoor gekozen om dit alert voor hoofdagent en politiekundige samen te voegen.

117 reacties

profielfoto

Hallo, als ik mijn diploma wil uploaden zegt hij het volgende C:\fakepath\Diploma.jpg. Ik begrijp niet waarom het pad waar het ik bestand vandaan haal word aangegeven als ''fakepath''. Hoort dit zo of is dit niet goed?

profielfoto

Hallo, per wanneer start de opleiding politiekundige? En hoeveel dagen per week moet men dan naar de academie? Ik woon in Maastricht en vroeg mij af of er ook veel zelfstudie uren/dagen zijn. Mvg, Martijn

profielfoto

Goedenochtend, gisteren na de mail over de vacature ben ik gelijk naar de site gegaan, terwijl ik aan het solliciteren was ben ik van de site afgegooid. Inmiddels probeer ik er continu weer op te komen maar ik kom gewoon niet verder dan de pagina met informatie over de functie politiekundige.. Komt dit doordat de site gewoon overdonderd is door de (gok ik) vele sollicitanten? Mvg, Vera

profielfoto

@Kees, dat kan kloppen inderdaad. Zodra je de sollicitatie verstuurd wijzigt dit vanzelf. Heeft met het laden te maken. Sollicitatie ondertussen wel verstuurd? @M. van der Sande, de opleiding start in week 5. Het is een fulltime opleiding, dus je gaat van maandag tot en met vrijdag naar de academie in Apeldoorn. Je hebt ook veel zelfstudie of groepswerk. Indien je bij de Eenheid Limburg wil solliciteren is er wel vaak in overleg de mogelijkheid om in Apeldoorn te verblijven door de weeks. @Vera, het kan zijn dat er veel mensen tegelijk n.a.v. het bericht naar onze website gegaan zijn. De vacature staat tot en met 29 juni open dus probeer het op een later tijdstip nog eens. Het is niet wie het eerst komt, wie het eerst maalt dus geen zorgen.

profielfoto

Goedemiddag, ik ben al een tijd geïnteresseerd in zowel de opleiding politiekundige als de opleiding recherchekundige. Nu zag ik dat alle informatie over recherchekundige niet meer op jullie website staat, bestaat deze opleiding nog wel? Zo ja, komen hier nog vacatures voor vrij? En als je de opleiding politiekundige hebt afgerond bestaan er dan nog mogelijkheden om een interne opleiding tot recherchekundige te volgen? Daarnaast vroeg ik mij af hoe jullie de hoogte van het salaris berekenen als je voor de start van de opleiding al 2 jaar meer dan 28 uur per week hebt gewerkt. Alvast bedankt voor de informatie! Met vriendelijke groet, Merle

profielfoto

@Merle, het is nog niet bekend of er weer vacatures gaan komen. De opleiding bestaat nog wel, alleen al een tijdje geen vacatures. Als je politiekundige bent kun je na het afronden van je opleiding en enige jaren werkervaring nog wel doorstromen naar recherchekundige. Ik kan je geen informatie geven over het salaris. Er vindt een berekening plaatst van je loonstroken van de afgelopen 24 maanden. De max. bedragen staan op de website.

profielfoto

Ik heb mijn hbo diploma al gehaald en wil graag solliciteren voor politiekundige. Kan ik dat nu ook doen of komt er nog een nieuwe vacature voor politiekundige in de versnelde richting??

profielfoto

@Bart, voor week 5 komt er geen openstelling voor de verkorte versie. Je mag mee solliciteren voor de politiekundige die nu open staat. Succes

profielfoto

Hallo, Komen er binnenkort nog vacatures voor de opleiding politiekundige in de regio Oost-Nederland? Groet, Martin

profielfoto

Kan het ook met MAVO

profielfoto

Hallo Martin, nee helaas niet. Alleen voor de eenheden die op nu de site staan.

profielfoto

Beste Halil, voor politiekundige niet, voor hoofdagent kun je met mavo-D wel reageren, mits je ook aan de andere eisen voldoet.

profielfoto

Hallo, ik vroeg me af of er voor hoofdagent later op het jaar ook nog vacatures komen of dat het nu eenmalig is? Mvg, Marit

profielfoto

@Marit, We verwachten nog wel vacatures voor hoofdagent. Via de vacaturealert word je op de hoogte gehouden.

profielfoto

Beste, Klopt het dat ik uit de voorgaande reacties kan opmaken dat deze vacature de 4 jarige opleiding tot politiekundige betreft en dat er niet gereageerd kan worden als men de verkorte versie van de opleiding wilt gaan volgen i.v.m. het behalen van een HBO diploma. Zo ja, komen er dan wel vacatures vrij voor de verkorte versie tot politiekundige of kan er evengoed gereageerd worden en wordt dan later bepaald dat je de verkorte versie mag gaan volgen (doordat wordt vastgesteld dat je een HBO-opleiding hebt afgerond.) Met vriendelijke groet, Amber Aafjes

profielfoto

Beste, Door een foutmelding tijdens het bevestigen van de sollicitatie is de sollicitatie hoogstwaarschijnlijk meerdere keren verstuurd. Ik heb namelijk ook meerdere bevestigingen per mail ontvangen. Ik hoop dat dit geen problemen oplevert. Tevens kreeg ik het diploma niet upgeload vanwege een foutmelding.

profielfoto

@Ayman, je gegevens worden uiteindelijk 1 x in behandeling genomen. Bel anders even met ons frontoffice tijdens kantooruren op 0800-6096, dan kun je dit checken.

profielfoto

@Amber, het is niet bekend wanneer er weer vacatures komen voor de verkorte versie. Als je nu solliciteert op de functie van politiekundige is dat voor de 'gewone' versie die in principe start in week 5 / 2016.

profielfoto

Hallo, ik wil heel graag solliciteren op de vacature politiekundige. Nu heb ik 11 juni te horen gekregen dat ik geslaagd ben, alleen kan ik 29 juni mijn officiële diploma ophalen. Nu moet ik mijn hoogst genoten diploma invoeren en dat is nu de HAVO alleen ik kan geen bestand uploaden aangezien ik mijn diploma nog niet heb (opgehaald). Wat kan ik doen?

profielfoto

Hallo Rob, gefeliciteerd met je diploma. Upload anders je cijferlijst en zet in het veld met opmerkingen dat je het diploma hebt behaald en op korte termijn gaat nasturen.

profielfoto

Ga ik doen, bedankt voor het snelle bericht!

profielfoto

Is er ook een regeling voor mensen die nog geen 18 zijn maar de HAVO al wel afgerond hebben? Nu wil ik namelijk solliciteren, maar kan dat niet vanwege de leeftijdsgrens. Ik zou dus een tussenjaar moeten doen, wil ik wel kunnen solliciteren.

profielfoto

Hallo, ik heb 2 vragen. Is het al bekend wanneer de opleidingen voor Hoofdagent starten? Ik lees hier wel wat informatie over week 5, maar volgens mij gaat dit over de opleiding tot Politiekundige? Ook vraag ik mij af of er al bekend is wanneer de testdagen gaan starten, mocht ik uitgenodigd worden hiervoor. Ik heb gesolliciteerd voor Hoofdagent in regio Oost. Met vr. gr. Peter

profielfoto

@Peter Bloemink, in week 5 (februari 2016) start de opleiding voor Hoofdagent. Kan je terugvinden bij de informatie van de vacature.

profielfoto

Hallo, komen er binnenkort ook nog vacatures vrij de opleiding agent in Noord-Nederland of duurt dat nog even?

profielfoto

@Janou je krijgt een bevestiging per mail (die kan bij Spam binnenkomen!), hoe de selectieprocedure werkt lees je op onze site. De hele procedure kan 6 maanden duren.

profielfoto

@Job wettelijk gezien moet je 18 jaar oud zijn om agent te worden. Helaas is er geen regeling voor personen die hun diploma wel hebben maar nog te jong zijn. Je zult dus moeten wachten totdat je oud genoeg bent.

profielfoto

@Peter Bloemink, zoals Ayman al aangeeft starten de opleidingen in week 5. Er zijn het hele jaar door testdagen en je krijgt vanzelf een oproep, kun je niet op een bepaalde dag dan kun je de afspraak verzetten.

profielfoto

@Chris, dat is op dit moment nog niet bekend maar we hopen dat we voor 2016 weer volop vacatures krijgen!

profielfoto

Ik baal een beetje van die online sollicitaties. Ik ben nu ook alweer 2 uur bezig om te solliciteren, maar wordt er telkens bij het uploaden van mijn diploma uitgegooid. Ik probeer het morgen wel weer als ik van mijn werk kom. Het is trouwens de zoveelste keer dat ik solliciteer. Het vreemde is dat ik in 2013 gesolliciteerd heb en toen kwam ik wel door tot de psycholoog. Eerder dit jaar ben ik afgewezen omdat ik niet voldoe aan de eisen??? Kan ik hierover in bezwaar?

profielfoto

Is het eigenlijk mogelijk om te solliciteren voor de functie hoofdagent of politiekundige met een HBO-rechten propedeuse?

profielfoto

ik heb 2 verschillende opleiding op mbo niveau 2 afgerond. Ik heb nu x aantal jaar ervaring in de beveiliging en wil solliciteren voor hoofdagent. Is dat mogelijk?

profielfoto

@Björn is het bestand van je diploma misschien te groot? Een andere browser wil ook nog wel eens helpen. Heb je 2 x op dezelfde functie gesolliciteerd? Voor iedere functie gelden nl. aparte eisen dus het kan idd zo zijn dat je in 2013 verder kwam dan bij de laatste ronde.

profielfoto

@martijn, ja als er in de vacature staat dat je minimaal aan een bepaalde eis moet voldoen dan kun je met jouw propedeuse solliciteren.

profielfoto

@Akif je moet in het bezit zijn van een mbo-3 diploma om te kunnen solliciteren op de functie van hoofdagent, een mbo-2 plus ervaring is dus helaas niet voldoende.

profielfoto

Wat is een goede (hbo-)opleiding om te doen voordat je naar de politieacademie gaat? En geldt de minimumleeftijd voor het begin van het studiejaar of geldt die al voor het solliciteren? (stel dat je bijvoorbeeld in augustus jarig bent en in juni/juli al moet solliciteren)

profielfoto

@Job, het gaat er bij ons om of je geschikt bent voor de functie van agent welke opleiding je hebt gevolgd is niet zo relevant. Wel zijn er opleidingen die veel raakvlakken hebben met het politiewerk zoals Integrale Veiligheidskunde en Criminologie. Als je in bezit bent van het juiste diploma mag je, tenzij anders wordt vermeld in de vacature, een half jaar voordat je 18 wordt solliciteren.

profielfoto

Wellicht weer een domme vraag maar, bestaat er een mogelijkheid om een enkele keer een vrije dag te krijgen zodat ik voor mijn hbo opleiding de scriptieverdediging kan doen? Ik zit begin komend jaar in de afstudeerfase en zal dan een enkele keer een dag naar de opleiding moeten, maar zou ook graag al aan de opleiding politiekundige willen beginnen...

profielfoto

Hoeveel mense die de selectie procedure wel halen,komen in aanmerking om de opleiding te volgen?

profielfoto

Hoi Martijn, begrijpelijk dat je dit ook goed wilt afronden. Al tijdens de opleiding tot politiekundige ben je in dienst bij de politie, dit betekent dat je (ook tijdens schooldagen) vrij moet vragen bij je werkgever (de eenheid). Waarschijnlijk is er in overleg veel mogelijk en kun je een gemiste les misschien op een ander moment inhalen. Maar bespreek dit vooral even tijdens de selectieprocedure.

profielfoto

Hoi Dwyne, in principe kan iedereen die de selectie haalt aan de opleiding beginnen. Soms gebeurt het dat er meer geschikte kandidaten zijn dan dat er opleidingsplaatsen beschikbaar zijn, in dat geval kan je worden doorgeschoven naar een volgend instroommoment (als dat er is).

profielfoto

Hoi, Ik heb even een vraag. Er staat aangegeven dat je uitsluitend een vacature kunt kiezen die past bij je vooropleiding. Ik heb havo gedaan en ben nu bezig met mijn derde jaar Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Ik moet dus volgend jaar nog afstuderen. Wat voor mij belangrijk is, is dat ik actief bezig ben, in plaats van alleen maar achter een bureau zit. Ik vind dat helemaal niets. Is het zo dat je bij politiekundige ook veel op straat bent? Of houd je je puur bezig met vraagstukken? Voor mij nog wat onduidelijk. Ik wil verder graag een onderzoek doen volgend jaar op mijn hbo-opleiding, met betrekking tot preventie (drugsgebruik bij jongeren door het inzetten van ervaringsdeskundigen). Zou ik dit kunnen combineren? Dan kan ik in februari gewoon beginnen als ik de tests haal. Ik heb dan nog nauwelijks lessen op mijn hbo-opleiding. Vriendelijke groet, Roos Wigbout

profielfoto

Beste, Mijn voorkeur voor een job als politiekundige is regio Overijssel. Helaas is voor mijn voorkeursregio op dit moment geen vacature, maar wel in een aantal andere regio's. Stel je voor dat ik de keuringen positief doorkom, is er dan de mogelijkheid om gedurende de opleiding te 'switchen' van regio?

profielfoto

Hoi Roos, als politiekundige zit je zeker niet alleen maar achter een bureau. Zichtbaar zijn in de wijk is een erg belangrijke taak in deze functie. Je voert veel overleg ook met andere partijen (brandweer, evenementenorganisaties, winkeliers, etc.). Afhankelijk van de eenheid ben je meer of minder actief in de noodhulp maar een bureaubaan is het zeker niet. Heb combineren van de hbo-opleiding tot politiekundige en een reguliere hbo-opleiding is niet te doen. Als student in opleiding ben je al in dienst van de eenheid en werk je in principe 36/38 uur. Ook kun je geen lessen missen.

profielfoto

Hoi David, je kunt dan beter wachten op vacatures in jouw regio. Sowieso gaat de voorkeur tijdens de selectie uit naar mensen die binnen de regio woonachtig zijn. Gedurende de opleiding switchen van regio zal ook moeilijk gaan, vacatures die worden opengesteld zijn alleen voor nieuwe instroom. Niet voor doorstroom of verplaatsing.

profielfoto

@Tom, er gaat geen verkorte opleiding starten helaas met deze lichting. Er start alleen een verkorte opleiding als er ook echt vacatures voor zijn.

profielfoto

Hallo, ik vroeg me af in welke periode de testdagen zijn voor de opleiding Hoofdagent, vallen deze testdagen ook in de officiele zomervakanties? of is het mogelijk om een testdag te verzetten of een andere afspraak te maken indien je op vakantie bent?

profielfoto

@ Samantha, De testdagen zullen ook tijdens de zomervakanties doorgaan. Mocht je op vakantie gaan, dan is het mogelijk om de afspraak te verzetten.

profielfoto

Goedenavond, duurt de opleiding voor hoofdagent ten alle tijde 3 jaar, of zijn er ook vrijstellingen als je al een MBO 4 diploma hebt ( SPW ) en werkervaring hebt binnen DJI als Penitentiair Inrichtingswerker en onderdeel bent van een Intern Bijstands Team?

profielfoto

Hoi Richard, Er worden helaas geen vrijstellingen verleend, je zult dus de volledige opleiding moeten volgen.

profielfoto

Goedemiddag, Hoe groot is de kans dat ik op 32 jarige leeftijd kan starten aan de opleiding?gr Ronald

profielfoto

@Ronald, je maakt net zoveel kans als alle overige kandidaten. Ik heb studenten in de klas gezien die dik 20 jaar ouder waren dan jij :-)

profielfoto

Haha, dank je. Qua financiën. Ik heb een hypotheek en een gezin te onderhouden. In hoeverre houdt de politie rekening met die zaken op basis van het huidige inkomen en verplichtingen?

profielfoto

Goedemiddag, Ik heb even een vraag m.b.t. de hoogst afgeronde studie die we moeten vermelden. Ik heb in 2011 mijn MBO 3 diploma behaald en ben toen direct overgestapt naar het HBO. Afgelopen maand heb ik deze HBO studie afgerond. Het probleem is alleen dat mijn diploma uitreiking gepland staat op 7 juli, hierdoor kan ik nog geen kopie van mijn diploma toesturen en heb ik dus geen bewijs van de afronding van mijn studie. Ik zag wel dat ik ook aan kan geven dat ik mijn propaedeuse heb behaald. Nu is mijn vraag, wat kan ik het beste aangeven als hoogst afgeronde studie? Is dat de MBO3, de propaedeuse of moet ik melden dat ik mijn HBO heb behaald zonder een bijlage van een diploma? De telefoniste gaf aan dat ik de MBO3 moet kiezen, ik wil dit alleen even voor de zekerheid checken. Mvg. Remco van Vugt

profielfoto

@Ronald, als je gedurende 2 jaar minimaal 28 uur per week hebt gewerkt kun je een aanvulling krijgen op je salaris (gedurende de opleiding) maar dit is nooit meer dan het maximum van de schaal waarin de functie zit waarvoor je bent aangenomen.

profielfoto

@Remco als je nog geen bewijs (vanuit school dat je je hbo hebt gehaald) of diploma hebt zou ik idd mbo 3 aangeven. Bel maandag even naar 0800-6096 zodat mijn collega's wellicht een opmerking bij je sollicitatie kunnen voegen waarin staat dat je een hbo diploma hebt.

profielfoto

Goeie dag, ik lees in een reactie van jullie dat de vacature sluit op 29 juni. Nadat de vacature gesloten is kan het 2 weken duren voordat je duidelijkheid krijgt of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Nu zie ik dat de opleiding in de 5 de week begint, wat houd dit in? Welke week gaat dit zijn en kan ik er dan al rekening mee houden in mijn planning? Met vriendelijke groeten, Martine Kok

profielfoto

@Martine Kok Week 5 is de eerste week van februari (5de week van 2016).

profielfoto

Dank voor de snelle reactie. Laatste vraag erover. Ik lees ergens in vorige reacties dat een cijferlijst ook toegestuurd kan worden met de aantekening dat de diploma later opgestuurd kan worden. Ik bezit wel over een bewijs mbt de volledig behaalde studiepunten met de daarbij behorende cijfers. Is dit ook voldoende of kan ik idd beter de mbo3 aanhouden plus de aantekening aanvraag via het toegestuurde telefoonnummer ? Gr Remco

profielfoto

Klopt inderdaad, wil je het zeker weten bel dan gratis met 0800-6096 (op werkdagen) of stuur een e-mail naar info@kombijdepolitie.nl

profielfoto

Beste, Ik heb me ingeschreven voor de opleiding Politiekundige, dit is allemaal gelukt. Alleen verblijf ik momenteel 9 weken lang in Zuid-Afrika voor vrijwilligswerk, ik kom 24 augustus terug. Volgens de telefoniste heb ik dan maar een hele kleine kans dat ik de 5e week kan beginnen omdat je maar 1 testdag mag verzetten. Klopt het dat ik inderdaad een grote kans heb om niet eens te mogen beginnen met de tests omdat ik pas zo laat weer in Nederland ben, ondanks de reden van mijn afwezigheid?

profielfoto

Goedenavond, Is er misschien bekend wanneer (ongeveer) er weer vacatures open gaan voor niveau 2 of niveau 3?

profielfoto

@Raymond, de diverse onderdelen van de selectieprocedure volgen elkaar idd snel op. Je zult even contact moeten opnemen met ons frontoffice tijdens kantooruren via 0800-6096. Zij kunnen kijken of het qua planning lukt. Succes.

profielfoto

@Davey, nee onbekend. Maar waarschijnlijk heb je via deze site een vacaturealert voor deze functies aangemaakt? Dan krijg je vanzelf bericht als die er zijn.

profielfoto

@Ruben, neem even contact op met het frontoffice tijdens kantooruren via 0800-6096. Zij kunnen dit voor je nakijken.

profielfoto

Goedemorgen, wanneer krijgen we te horen of we mogen starten met de testdagen, of dat we zijn afgevallen?

profielfoto

@Yorick, binnen 2 weken na sluitingsdatum krijg je bericht. Nog eventjes geduld dus :-)

profielfoto

Ah dat is jammer, vanwege een incendentele arbeidslocatie deze sollicitatie periode gemist. In plaats van balen nu eerst weer genieten van Nederland en wachten op de volgende ronde!

profielfoto

Een aantal weken geleden heb ik gesolliciteerd op Midden-Nederland, echter woon ik hier niet. Maar er is helaas geen vacature voor Noord-Nederland. Ik ben echter wel bereid te verhuizen. Mijn vraag, heeft dit nog gevolgen voor mijn sollicitatie?

profielfoto

Dag Marjan, voor hoofdagent stond Noord-Nederland wel open, maar je bedoelt politiekundige? Sollicitaties worden beoordeeld op onder meer opleidings(richting), woonregio en kennis van etnische groepen en culturen, verkregen door achtergrond of werkervaring. Kortom, als je niet in Midden-Nederland woont is dat geen voordeel maar is ook geen harde eis dus je zult de uitslag in jouw persoonlijke geval even moeten afwachten.

profielfoto

Is het mogelijk om te solliciteren als je de vooropleiding hebt behaald, maar nog in afwachting bent van je diploma?

profielfoto

Dag Mosje, het is goed dat je dat hebt aangegeven in je sollicitatie zodat dit in ieder geval meegewogen kan worden.

profielfoto

Dag Fatih, het is op dit moment niet meer mogelijk om te solliciteren omdat de vacatures zijn gesloten. Of bedoel je dat je hebt gesolliciteerd maar je diploma niet hebt geüpload?

profielfoto

Ik bedoel dat als er een vacature is voor de brigadiersopleiding, kan ik daar dan op solliciteren terwijl ik in afwachting ben van mijn diploma uitreiking niveau 4? Je moet namelijk een kopie van je diploma meesturen, maar dat gaat een beetje moeilijk als de vacatures 1 week voor je diploma uitreiking wordt gesloten.

profielfoto

Hallo Fatih, dat kan zeker. Je kan dan je laatste cijferlijst meesturen of een bewijs dat je je diploma behaald hebt.

profielfoto

@kombijdepolitie: klopt het dat we nog geen reactie hebben op de sollicitatie? Ik heb er namelijk nog niets over ontvangen, ook niet in de spambox. Is er enige verwachting wanneer?

profielfoto

Beste Gerwin, ik heb inmiddels begrepen dat je mijn collega van het Frontoffice gister hebt gesproken. Er zijn inmiddels geen nieuwe ontwikkelingen dan gister, voor jou geldt ook dat wij verwachten dat je eind juli meer weet over je sollicitatie.

profielfoto

Goedemiddag, worden er op korte termijn ook vacatures verwacht voor de functie van Politiekundige voor de regio Noord? Ik zie regelmatig vacatures voor de verschillende regio's, maar nooit voor Noord.

profielfoto

Hallo Richard, dat is helaas nog niet bekend. Wij wachten met jou af ;-)

profielfoto

Hoi Eind Juni was de sluitingsdatum voor de vacatures, maar nog steeds niets vernomen...Enig idee wanneer we bericht krijgen? Ik heb paar weken terug gemaild, en de alles was ontvangen.. Groetjes Marieke

profielfoto

Hallo Marieke, als het goed is heb je 2 weken geleden een mail ontvangen (of in je junkmail) waarin staat dat vanwege de vele sollicitaties het iets langer duurt. Volgende week krijg je bericht.

profielfoto

Hoi bedankt voor je reactie...helaas heb ik niets mogen ontvangen( ook niet in mijn junkmail). Ik hou dit al enkele weken goed in de gaten. Ik zal vandaag even telefonish contact met jullie opnemen, aangezien ik destijds ook geen melding via email heb mogen ontvangen over de online vacatures..

profielfoto

Hallo Marieke, het klopt dat je verder nog niks gehoord hebt. Deze week krijg je bericht of je door bent naar de volgende ronde of niet. Wellicht is het wel handig om je email-adres te controleren als je nog nooit iets ontvangen hebt van ons. Dit kun je doen via 0800-6096. Verder nog even geduld...

profielfoto

Heb je ook een nummer wat ik vanuit het buitenland kan bellen? Ik ben woonachtig in de UK, en helaas werkt een 0800 nummer niet.

profielfoto

Hallo Marieke, je kan ook mailen naar info@kombijdepolitie.nl. Dat is wellicht nog het makkelijkste.

profielfoto

Helaas afgewezen. Kan ik mezelf tijdens de volgende selectieprocedure weer opgeven? Wil dit namelijk heel graag.

profielfoto

Hallo Michael, dat is balen. Als er weer vacatures zijn mag je gewoon weer solliciteren.

profielfoto

Gefeliciteerd Moshe en anderen! Hopelijk volgende keer ik ook.

profielfoto

mmm...ik heb ook gesolliciteerd, maar heb nog niets vernomen. Alle junkmails e.d. ook goed bekeken. Kan ik laten checken of ik erbij zit of niet?

profielfoto

Worden er nog vacatures verwacht, in Apeldoorn, Eindhoven en Warnsveld? Ik heb deze sollicitatie namelijk gemist.

profielfoto

@Moshe, ook namens ons gefeliciteerd en succes verder!

profielfoto

@Wouter, neem op werkdagen even contact op met het frontoffice via 0800-6096. Zij kunnen je verder helpen.

profielfoto

@Samet, dat is bij ons nog niet bekend. We nemen aan dat je een vacaturealert via deze site hebt aangemaakt, zodat je bericht krijgt als dat wel het geval is.

profielfoto

Vorige sollicitatie hoofdagent ging ik niet door nu gesolliciteerd op politiekundige en wel door echt klasse. Geef dus niet op mensen en zet niet te laag in ivm overgekwalificeerd zijn.

profielfoto

@Dennis, goed nieuws, succes met de procedure!

profielfoto

Hallo Dennis, we hebben vorige sollicitatie ronde al contact gehad met elkaar via deze pagina. Allereerst gefeliciteerd en heel veel succes in de vervolg procedure! Denk je echt dat je nu door bent omdat je nu gesolliciteerd hebt op de functie van politiekundige en niet hoofdagent i.v.m. je hoogst genoten opleiding? Ik heb gesolliciteerd op de functie van hoofdagent en ben niet door, mijn hoogst genoten en behaalde opleiding is HBO, maar ik heb bewust gekozen voor de functie van hoofdagent.

profielfoto

Toen er de vacature hoofdagent open stond heb ik er op gesolliciteerd dit was rond juni/juli er stond dat de sollicitatie aan was gekomen met diploma etc, nou ben ik 3 weken op vakantie geweest en heb niks gehoord ook heb ik voordat ik op vakantie ging nog even gevraagd hoelang het ongeveer duurt en een collega van jullie vertelde mij dat het verwerken van de sollicitatie een maand kan duren nu zitten we op 12 augustus en nog steeds niks gehoord waarschijnlijk is er iets mis gegaan wat ik heel jammer vind want ik wil graag meedoen aan de testdagen, graag reactie terug m.v.g Dennis

profielfoto

@Dennis, iedereen heeft bericht gehad.Wellicht dat er iets met je e-mailadres is of de mails zijn in je spam folder terecht gekomen. Je kunt morgen het beste contact opnemen met het Frontoffice via 0800-6096.

profielfoto

@ Harun, wanneer er weer vacatures komen is helaas niet bekend, als je een alert hebt aangemaakt ontvang je vanzelf bericht.

profielfoto

Ik had een vraag over politiekundige vacatures. Verwachten jullie nog vacatures voor politiekundige voor het einde van dit jaar of kan ik die nog ergens begin volgend jaar verwachten?

profielfoto

Beste Minjon, Wij weten helaas ook niet wanneer er vacatures voor politiekundige komen. Maar met een vacaturealert word je via deze site op de hoogte gehouden.

profielfoto

Is er toevallig al iets meer bekend over het vrijkomen van vacatures voor politiekundige? Of nog steeds onduidelijk?

profielfoto

@David. Wij weten helaas ook niet wanneer er vacatures voor politiekundige komen. Maar met een vacaturealert word je via deze site op de hoogte gehouden.

profielfoto

Goedemiddag, Ik heb 3 jaar geleden succesvol mijn vmbo-t opleiding afgerond en op dit moment volg ik een mbo-4 opleiding, dit is mijn laatste jaar. In juli 2016 zou ik mijn mbo-4 diploma hebben. als er nu binnenkort vacature's vrijkomen kan ik dan solliciteren, en dan gewoon mijn opleiding afmaken en tijdens mijn opleiding de selectie procedure volgen?

profielfoto

Hoi Niels, op het moment dat je solliciteert moet je ook in het bezit zijn van je diploma.

profielfoto

Hoi , Bedankt voor de snelle reactie. Ik heb al een Vmbo-t diploma dus dat is het probleem niet. Mijn vraag was meer of ik tijdens de selectie procedure mijn andere opleiding kan afmaken.de Selectie procedure duurt een half jaar, is dat Een half jaar een paar dagen per week? Of eens in de zoveel tijd dat je een middag langs moet komen? Want als dat zo is kan ik mijn opleiding eerst afmaken. Alvast bedankt

profielfoto

Hoi Niels, De sollicitatieprocedure bestaat inderdaad maar uit een aantal selectiedagen. Dit kan je prima om je studie/werk heen plannen. https://www.kombijdepolitie.nl/LerenEnWerkenAlsAgent/hoofdagent/Paginas/selectieprocedure.aspx

profielfoto

Hallo, Ik heb mijn Havo diploma en mijn vraag is of je gewoon kan solliciteren voor Hoofd-Agent, of moet er daar per se een vacature voor open staan? Groet Yannick

profielfoto

Beste Yannick, Met een havo diploma kun je solliciteren voor hoofdagent. Momenteel zijn er geen vacatures voor hoofdagent, en het is niet mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Met vriendelijke groet, Afdeling recruitment politie

profielfoto

Oke helder! En dan had ik nog een vraag, stel dat je 17 bent maar als de opleiding selectieprocedure begint ben je 18. Mag je je dan al solliciteren of mag dat pas als je 18 bent? Groet

profielfoto

Als je wilt solliciteren moet je 17,5 zijn en als je begint met de opleiding 18.

profielfoto

Hallo, Ik heb een vraag over de opleidingen. Ik heb MBO 4 gedaan en zou me in willen schrijven voor hoofdagent, maar kan ik dan ook (als ik die opleiding af heb en in dienst ben) intern nog doorstromen voor politiekundige of moet je dan weer perse de opleiding voor politiekundige volgen? Hartelijke groeten, Esther

profielfoto

Hallo Esther, er zijn wel mogelijkheden om intern door te stromen. Er moeten intern dan wel vacatures zijn natuurlijk. Je hoeft dan niet de hele opleiding te volgen, maar krijgt een paar aanvullende modules. Groeten Afdeling Recruitment

profielfoto

Hallo! Ik heb even een vraagje over de vacatures voor de functie van politiekundige. Is het zo dat de vacatures op een vast moment in een bepaalde maand verschijnen? Ik dacht namelijk ergens op de site gelezen te hebben dat er twee vaste maanden zijn waarin er vacatures verschijnen, namelijk januari en augustus. Kan zijn dat ik me vergis, daarom vraag ik het even! Groetjes Thomas.

profielfoto

Hallo Thomas, het zijn geen vaste momenten. Het is van te voren niet bekend wanneer er vacatures beschikbaar komen. Wel zijn er vaste opleidingsmomenten per jaar maar er starten niet altijd nieuwe klassen. Als er weer vacatures zijn komt er weer een alert. Groeten Afdeling Recruitment

profielfoto

Goedemorgen, is er al bekend wanneer er weer een opleiding voor hoofdagent van start zal gaan ? groetjes Jean-Paul

profielfoto

Beste Jean-Paul, bedankt voor je bericht. Het is helaas niet bekend wanneer er weer nieuwe vacatures komen. Wil je direct op de hoogte gehouden worden van vacatures? Maak dan een profiel aan via www.mijn.kombijdepolitie.nl en stel een vacature-alert in. Met vriendelijke groet, Team Werving^JTH

Voeg een reactie toe

Om dit te kunnen doen moet je Inloggen of een Profiel aanmaken als je die nog niet hebt.

Inloggen