Vacaturealert: functioneel beheerder

Heb jij analytisch vermogen, ben je klantgericht en wil je jezelf verder ontwikkelen op jouw vakgebied? Team Functioneel Beheer West-Nederland van het Politiedienstencentrum zoekt enthousiaste functioneel beheerders die het beste uit zichzelf en onze applicaties willen halen. Als functioneel beheerder richt jij je voornamelijk op het beheer en de verbetering van applicaties. Je bent een informatiedeskundige die de brug slaat tussen ICT'ers en eindgebruikers.

Interesse? Check dan de vacature en reageer uiterlijk 4 oktober 2019.

2 reacties

profielfoto

Beste heer/mevrouw,Middels dit neem ik de vrijmoedigheid met betrekking tot het indiensttreding als politie agent vanuit het buitenland Suriname.ik bn namenlijk al zes en een half (6,5) jaar agent in Suriname in de functie van aspirant agent en zou mij verder willen ontwikkelen op dit vakgebied in uw land. Graag k van uw willen weten welke de stappen zijn die k moet nemen om hiervoor in aanmerking te komen.ik ben in het bezit van een MBO 4 diploma alsook in het bezit van een geldige riibewijs (categorie B-E) Hopende spoedig een gunstig antwoord uwerzijds verblijf ik met de meeste hoogachtend.

profielfoto

Hi Banwarie, bedankt voor je bericht! Met jouw mbo 4 diploma komt je in aanmerking voor de politieopleiding mbo 4 agent. Op dit moment bieden we deze aan voor de eenheid Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Je kunt hier extern op reageren, aan de hand van jouw inschrijving wordt bekeken of in proces wordt genomen. Check de vacature op www.kombijdepolitie.nl. Succes! ^CN

Voeg een reactie toe

Om dit te kunnen doen moet je Inloggen of een Profiel aanmaken als je die nog niet hebt.

Inloggen