Vacaturealert: beleidsondersteuner

Wordt Oost-Nederland dankzij jouw adviezen straks nog veiliger? Gaat jouw hart sneller kloppen van bestuurlijke vraagstukken? Team Bestuursondersteuning van de politie Oost-Nederland zoekt een enthousiaste, initiatiefrijke beleidsondersteuner. Je houdt je bezig met verschillende onderwerpen zoals besluitvorming, kabinet & protocol, convenanten, medezeggenschap en beleidsadvisering.

Interesse? Check de vacature en reageer uiterlijk 23 januari 2019.

 

6 reacties

profielfoto

ik zie dat de sluitingsdatum inmiddels is verlopen is de functie nog vacant?

profielfoto

Hi Maarten, de sluitdatum is 23 januari geweest en daarom is de vacature niet meer beschikbaar. ^OvS

profielfoto

Waarom worden de vacatures niet verwijderd van de site? Nodigt alleen maar teleurstelling uit. Ik verzoek u dan ook Oude vacatures (inmiddels al vervulde vacatures) te doen verwijderen. Het is niet logisch deze te laten staan: Hoe komt het dat er een onderbezetting is, echter staat een ieder in de wachtrij om de politie te kunnen ondersteunen?

profielfoto

Beste Dionne, ik begrijp je frustratie over een vacature die nog zichtbaar is maar waarop je niet meer kan reageren. Er staat overigens wel duidelijk een sluitdatum bij. Hoe het komt dat er onderbezetting is ? Wat bedoel je daar precies mee ? ^OvS

profielfoto

Het is geen kwestie van Frustratie, dat is uw eigen conclusie. Het is niet logisch om oude data te laten staan ongeacht er een duidelijke slutingsdatum staat genoteerd. Verder kon de informatielijn mij niet de selectieprocedure uitleggen mbt Vrijwilligerswerk en iemand die het tot zijn beroep wilt maken, gelet op hetzelfde traject die doorlopen dient te worden. Onderbezetting, ik hoef u de feiten toch niet uit te leggen. Theorie en praktijk verschillen vaak enorm, dit is een bureaucratisch land hanterend een bureaucratisch gebroken systeem. Dank voor de moeite, maar de politie is niets voor mij.

profielfoto

De sluitingsdatum is verlopen, toch wil ik graag alsnog kijken of ik in aanmerking kom voor deze of een vergelijkbare functie.

Voeg een reactie toe

Om dit te kunnen doen moet je Inloggen of een Profiel aanmaken als je die nog niet hebt.

Inloggen