Nieuwe test over angsten en fobieën online

Check je angsten en fobieën
Last van straatvrees? Ontzettend bang voor spinnen? Of word jij benauwd van kleine ruimtes? Niet alle angsten hoeven je te belemmeren in het politiewerk, maar sommige kunnen natuurlijk wel lastig zijn. Vul nu de nieuwe checklist in en bekijk hoe het met jou zit!

Ga naar Test Jezelf

12 reacties

profielfoto

Een behoorlijke lijst met angsten. Ik herken me in geen van allen, maar voel wel bij alle angsten een gezonde dosis spanning.

profielfoto

Is inderdaad een lange lijst. 1 vraag 1 antwoord. Hoe erg zit je er mee? Is geen test, maar gewoon een normale vraag. Het maakt niet uit wat je invult hier, het antwoord blijft hetzelfde. Ik heb gelukkig nergens geen last van. Waar ik wel benieuwd naar ben, is wat deze test gekost heeft.

profielfoto

als je op een veilige maneer werkt hoef je niet angsten te hebben vind ik!

profielfoto

Hahahahahaha ik heb alleen last vsn hoogtevrees, maar daar werm ik aan ^^

profielfoto

Zit voor mij ook geen angsten bij in de lijst

profielfoto

Ik herken me in geen van alle angsten

profielfoto

Ik heb een angst voor liften, dus zolang dingen met de trap te bereiken zijn, ben ik van de partij ;-)

profielfoto

Ik heb alleen angst voor donker/duisternis, want je kan dan zo erg verschrikkelijk weinig zien, en ik kan dan een verschrikkelijk goeie fantasie hebben... maar ik dwing mezelf er meestal wel doorheen

profielfoto

Ik ben heel erg bang dat het niveau van het geschreven Nederlands afzakt tot ongekende laagte, gezien het meer dan gemiddeld aantal spelfouten, taalfouten en stijlfouten.

profielfoto

@Wim inderdaad voor taalpuristen kan dat een fobie zijn ;-) Wie weet dat we onder Test Jezelf ook nog eens een taaltoets introduceren!

profielfoto

vaak is de manier om van je angst af te komen, om deze te overwinnen. ook al is dit wel lastig soms

profielfoto

Ik heb wel een angst. Ik heb last van paniek aanvallen maar het word steeds minder en met aflriding en spanning heb ik er geen last van

Voeg een reactie toe

Om dit te kunnen doen moet je Inloggen of een Profiel aanmaken als je die nog niet hebt.

Inloggen