Nieuwe test online: Hoe vriendelijk ben jij?

Als agent moet je elke keer weer de juiste balans vinden tussen ‘dwingend’ en ‘vriendelijk’. Je moet rekening kunnen houden met de gevoelens van slachtoffers en daders. Maar je moet ook zorgen dat men naar je luistert en beslissingen durven nemen die niet iedereen leuk vindt. Test hoe vriendelijk jij bent.

Ga naar Test Jezelf en log in.

17 reacties

profielfoto

Leuk! Er zitten vragen bij waar ik soms zelf de negatieve kant van mijzelf moet bekennen. :)

profielfoto

Het kan zo zijn hoor Ester je bent ook maar mens

profielfoto

nee gewoon wat je zelf eerlijk tegen je zelf en gewoon vertrouwen in je zelf, dan komt het goed.

profielfoto

ik wil me graag inschrijven voor 28 0kt hoe doe ik dat

profielfoto

leuk nu weet ik een beet je hoe ik tegenover een ander bent

profielfoto

Leuke test.. Volgens de test neig ik naar te veel vriendelijkheid, maar aan de andere kant denk ik.. Ik kan altijd nog boos worden. Van boosheid naar vriendelijkheid doet denk ik afbreuk aan je geloofwaardigheid. Efin, heb gesolliciteerd bij de vrijwillige politie Noord Holland, en de opleiding begint naar ik meen in november..Alleen nog medische keuring en antecedenten onderzoek. Kan niet wachten !! :-) !

profielfoto

leuke test, kan vriendelijk en aardig zijn, maar wel rechtvaardig ook

profielfoto

Hoelang kan het duren dat er nieuwe vacatures vrijkomen? Of om hoeveel weken/maanden zijn er vacatures?

profielfoto

@ Lisa, helaas weten wij dat ook niet. Veel met jou wachten op een vacature. Blijf ons volgen op social media en via mijn.kombijdepolitie.nl. Via mijn.kombijdepolitie.nl versturen we vacaturealerts van alle vacatures. Dus kijk goed naar je profiel, op basis van dat profiel ontvang je berichten. Er zit dus niets anders op dan wachten.... Good luck!

profielfoto

ik had een algemene vraag. ik ben 17 en wil graag beginnen in oktober, want ik wil me graag inschrijven voor hoofdagent maar dat is pas vanaf 18 jaar. Nu ben ik in Augustus pas 18 dus moet ik wachten tot oktober om met de opleiding te beginnen. Moet ik dan gewoon zo snel mogelijk beginnen met inschrijven? of moet ik dan pas wachten tot ik 18 ben? alvast bedankt

profielfoto

@Twan, je moet eerst wachten tot er weer vacatures zijn. Reageren op een vacature betekent reageren op een opleidingsplaats. We nemen aan dat je je hebt aangemeld voor een vacaturealert zodra er vacatures voor hoofdagent zijn? Veel succes t.z.t.

profielfoto

ik hau Gewoon van aardigdoen maar alse echt verveelend doen Dan word ik een beet je boos

profielfoto

ik kan goed met mensen om gaan.en ik vertrouw me zelf :)

profielfoto

8 Jaar geholpen bij de Carnavalsoptochten van Les Bouteniers in Montfoort, 6 jaar als verkeersregelaar op drukke punten ingezet, met Lijnbussen in het traject. Laatste 2/3 jaar Reed ik Carnavalszondag rond met koffie / brood indien noodzakelijk sprong ik ergens bij verkeer regelen,e.t.c waarbij soms auto's werden bekeurd of weggesleept werden, i,o,m Frans Damen. Korps Woerden en omstreken. Aangezien de mentaliteit van de bevolking veranderd, en ik even last had van een dreiging, kwam ik in contact met wijkagent Marc Roemer, bij hem diverse dingen aan geboden te ondersteuning van de Politie mensen. Ik hoop zelf binnenkort weer aan de slag te kunnen als Buschauffeur in het OV. ter ondersteuning van grote controles/overige activiteiten waar veel manschappen mee gemoeid zijn. ben ik bereid om eventueel een Bus te rijden. er zijn bij mij dingen bespreekbaar, in de late uurtjes een Bus rijden is geen probleem, al is het soms tot s'morgens vroeg.

profielfoto

Beste Mike, Je bent goed bezig lees ik. Maar ik weet niet of je ons iets wil vragen? Of is dit gewoon een melding of mededeling van jou voor ons? Met vriendelijke groet, afd Recruitment politie.

profielfoto

Het is een mededeling voor jullie, Laatst bezoek gehad van wijk Agent Marc Roemer. en diverse dingen besproken, Verkeer kunnen er dingen beter hier in Oudewater, Voorkomt bekeuringen die eigenlijk vandaag geschreven had moeten worden. Ben vanmorgen klem gereden door te doen van een fout parkeerder. ( Straat aanpassen naar een richtingsverkeer probleem opgelost, ) ook diverse andere zaken besproken om jullie als politie mensen te helpen, Uitvoeren van controles ben bereid om indien noodzakelijk met een lijnbus diverse punten in de provincie Utrecht, Woerden etc af te rijden. heb er nog een aantal opgenomen en door gesproken met Marc Roemer. Ook Frans Damen ervaren als een consequent politieman. Werkt bij corps woerden.

profielfoto

Kom jij ook bij ons korps??? Is mensen helpen ook jou droom?? Hier een mooi voorproefje van waar jij voor ingezet gaat worden. https://www.youtube.com/watch?v=Gb_ygPUUXtQ

Voeg een reactie toe

Om dit te kunnen doen moet je Inloggen of een Profiel aanmaken als je die nog niet hebt.

Inloggen