Doe mee en win: sporten met politietopsporter Sanne Keizer

Ben jij (al) aan het trainen met de sportapp PolitieConditie? Benieuwd hoe jij het er in de echte sporttest vanaf zou brengen? Stuur nu je trainingsfoto in en maak kans op een sportieve dag op de Politieacademie!

Deelname
Stuur uiterlijk maandag 27 januari je leukste, mooiste of gekste ‘trainingsfoto met de app’ via een persoonlijk bericht naar onze facebookpagina. Wij plaatsen de foto's op onze facebookpagina. De 5 foto's met de meeste 'likes' winnen! Op woensdag 5 februari maken we de winnaars bekend en plaatsen we alle foto’s in een fotoalbum.

Wat win je?
Als jij wint, mag je op vrijdag 21 februari (10.00 – 13.00 uur) samen met een vriend/vriendin naar de Politieacademie in Apeldoorn komen. Hier word je samen met de 4 andere winnaars ontvangen door politiestudent en Olympisch beachvolleybalster Sanne Keizer. Samen met haar ga je de echte sporttest proberen. Zo kun je testen hoe je ervoor staat voor als je later wilt solliciteren op een vacature. Ook krijg je een les aanhoudingsvaardigheden en een lunch met Sanne.

Stuur snel je foto in!

Je downloadt PolitieConditie in de Appstore of Google Play Store.

22 reacties

profielfoto

[ Bericht verwijderd door beheerder ]

profielfoto

Ik ben van plan om in augustus te beginnen als een vacature van hbo- politiekundig vrij komt en de test is in februarie is het niet te ver..?

profielfoto

@Carrine, Deze actie was in januari 2014. Je kunt je hier niet meer voor opgeven. Momenteel zijn er geen vacatures. Maar mocht je willen trainen voor de sporttest, dan adviseren wij je de PolitieConditie App te downloaden voor android of Iphone.

profielfoto

Komen er nog meer van dit soort activiteiten?

profielfoto

@Dylan, misschien, maar momenteel staat er niets in de planning op korte termijn. Zodra er een actie is, komt dat i.i.g. op onze Facebookpagina te staan.

profielfoto

Indien je solliciteert voor de functie politievrijwilliger en je komt de selectieprocedure door. Vervolgens ben je dan politievrijwiliger. Als er dan een functie vrijkomt op waar je kan sollicitern met een havo niveau, hoe zit dat met doorstroming hiervan? Kan je dan direct hierop solliciteren en van uitgaan dat je bent aangenomen? Alvast bedankt!

profielfoto

Hallo Bora Ari, als je nog maar net klaar bent met de opleiding tot politievrijwilliger en je wilt toch beroeps worden zul je opnieuw moeten solliciteren en het selectietraject voor hoofdagent of politiekundige bachelor moeten doorlopen. Als je al een aantal jaren vrijwilliger bent kun je misschien via een intern traject doorstromen richting een beroepsfunctie maar ook dan zul je testen etc. moeten afleggen om te kijken of je ook daadwerkelijk geschikt bent voor deze functie en er moeten uiteraard vacatures zijn. Als je zeker weet dat je beroeps wilt worden raad ik je aan te wachten op de vacatures.

profielfoto

Hallo, Ik zit nu in 5 Havo en weet al sinds de tweede klas dat ik bij de politie wil. Nu heb ik veel gezocht op deze site en gepraat met mijn decaan, en blijkt de kans dat je aangenomen wordt bij de politieacedemi momenteel niet groot is, omdat er weinig vacatures zullen zijn. Is er een manier waardoor mijn kans dat ik aangenomen wordt groter wordt? Door een andere opleiding (liefst hbo) eerst te volgen, en nog meer te trainen, en natuurlijk de Politieconditie app? Ik hoor het graag. Mvg. Esmee

profielfoto

Hoi Esmee, ga inderdaad een vervolgopleiding doen die je ook leuk lijkt of die raakvlakken heeft met het politievak. Denk aan integrale veiligheidskunde, juridische opleidingen, SPW etc. Mochten er tussentijds wel vacatures komen kun je altijd solliciteren en dan eventueel overstappen. Gr. Afdeling Werving

profielfoto

Wordt de kans dat je dan aangenomen wordt groter? En hebben die opleidingen echt een band met de politie?

profielfoto

Nee, in principe vergroot het je kans niet, je moet in eerste instantie als persoon geschikt zijn voor het politiewerk. Je hebt alleen wel een beter beeld van (een deel van) het politiewerk en dat helpt uiteraard wel!

profielfoto

Oke, en als je 1x een test heb gehad voor politiekundige, dan kan je niet zomaar een andere test doen voor bijvoorbeeld politievrijwilliger?

profielfoto

We raden je aan een bewuste keuze te maken voordat je gaat solliciteren. Je kunt maar op 1 vacature tegelijk solliciteren en mocht je een deel van de selectie niet halen zul je een bepaalde periode moeten wachten (3, 6 of 12 maanden, afhankelijk van het moment waarop je "zakt") voordat je weer opnieuw mag solliciteren op dezelfde of een andere functie.

profielfoto

Hallo, ik zit denk ik met hetzelfde probleem als esmee. Ik wil al een poos bij de politie en zit nu in havo 5. Is er enig zicht op wanneer er vacatures zullen verschijnen? Heeft dit misschien te maken met de reorganisatie? Hoe kan je je kansen vergroten, op het gebied van opleiding, om binnen te komen op de academie? Mvg Arnoud

profielfoto

@Arnoud, Er is geen mogelijkheid om je kansen te vergroten. Wanneer er weer vacatures zijn wordt dit bekend gemaakt via de vacaturealert. Er is geen zicht wanneer er weer vacatures komen.

profielfoto

Hallo, is er nog kans dat er nog plek vrij komt bij de voorlichting voor politievrijwilliger in Rotterdam op 30 maart? Of misschien een nieuwe datum? Ik wil heel graag vrijwilliger worden bij de politie en starten in mei maar wil graag eerst nog een voorlichting.. Met vriendelijke groet, Claudia Buijtendijk

profielfoto

@Claudia, die avond zit al helemaal vol. Misschien kun je op 30 maart in de loop van de ochtend bellen met 0800-6096 of er afmeldingen zijn? Anders moet je wachten op de volgende voorlichtingen, helaas.

profielfoto

Hallo, Kun je ook security management doen, en daarna eventueel instromen bij de politie? Groeten, Kees

profielfoto

Beste Kees-Jan, Wanneer je bij de politie wilt werken moet je solliciteren op een functie, zoals bijvoorbeeld hoofdagent. Word je aangenomen, dan krijg je een opleiding op de politieacademie. Met een opleiding security management kun je niet instromen.

profielfoto

Maar nu zijn er dus geen vacatures. En omdat er geen vacatures komen, wil ik graag eerst een andere opleiding doen. Misschien dat er dan wel een vacature is. Dat kan dan toch dat ik me daarna gewoon probeer aan te melden bij zo'n vacature? (als politiekundige HBO) En welke opleiding wordt dan aangeraden? Groeten Kees-Jan

profielfoto

U bedoelt denk ik vrijdag 5 februari, i.p.v. woensdag 5 februari

profielfoto

Silke, dit is een bericht uit 2014. Je hoeft dus geen trainingsfoto in te sturen :)

Voeg een reactie toe

Om dit te kunnen doen moet je Inloggen of een Profiel aanmaken als je die nog niet hebt.

Inloggen