Blog: Bezwaarprocedure

"Ik ben inmiddels iets langer dan twee jaar bezig met mijn opleiding. Nog een jaar te gaan en ik mag mezelf agent noemen. Natuurlijk gaat dat niet zomaar. Tijdens de opleiding moeten we verschillende proeven afleggen. Elke keer weer is dat een stressmomentje, op het moment dat er ‘examen’ of ‘proeve’ voor komt te staan, krijgt iedereen het toch een beetje benauwd."

Lees het complete verhaal hier.

20 reacties

profielfoto

Nog effe volhouden! !!

profielfoto

Kom op, dat eene jaartje luk je nog wel!!! je kunt het! jij nog een jaar, ik moet op zn minst nog 7 jaar :( nog 4jaar HAVO (iets minder) en dan de politie opleiding nog... Pfff.... ;) Groetjes!

profielfoto

Ik heb een vraag ik zou graag agent willen worden of bij surveillance dienst hoe kan ik het snelst met een opleiding beginnen voor midden Nederland. Of moet je gewoon wachten op vacatures Gr Nick Hovestad

profielfoto

Dat laatste, Nick! Een opleiding beginnen zonder op een vacature aangenomen te worden is niet mogelijk.

profielfoto

Okee dankje wel dat wou ik even duidelijk weten dat word dus wachten op een vacature voor agent midden Nederland/Amsterdam enig idee hoelang dat kan duren?. Moet ik stoppen met zoeken of gewoon geduld blijfen hebben en afwachten wat is dan verstandig. Gr Nick Hovestad

profielfoto

Ik neem ook aan dat ik niet de enige bent die zit te wachten op een vacature. Als agent

profielfoto

Ik wil een politiekundige opleiding gaan volgen op hbo niveau na dit jaar. Ik heb gehoord dat deze opleiding alleen in Apeldoorn te volgen is. Weet iemand of dit klopt?

profielfoto

Ik kan je dat niet met zekerheid zeggen ik kan je wel adviseren om de politie acedemie in Apeldoorn te bellen zoals ik heb gedaan hun kunnen je precies vertellen waar je die opleiding kan volgen en dan hoor je gelijk of dat in Apeldoorn is mocht het zo zijn Gr Nick Hovestad

profielfoto

@ Nick, Wij hebben helaas ook nog geen idee hoe lang je nog moet wachten. En of je erop wilt wachten is aan jezelf. In ieder geval heel veel succes!

profielfoto

@ Azra, Het klopt dat de opleiding tot politiekundige alleen in Apeldoorn gegeven wordt, en niet op andere locaties van de Politieacademie.

profielfoto

Is er een maximum leeftijd verbonden aan het starten van een opleiding aan de politieacademie? Ik ben 34 jaar, zelfstandig ondernemer als artiest. Heb erg behoefte aan een ommekeer in mijn leven en meer zekerheid. Ik had gehoopt als agent te kunnen solliciteren maar zie dat dat erg moeilijk gaat worden. Groet, Barry

profielfoto

Beste Barry, Er is geen maximum leeftijd om bij de politie te kunnen werken. Helaas zijn er momenteel geen vacatures voor agentfuncties bij de politie. Wel zijn wij momenteel nog op zoek naar vrijwilligers. Misschien is dat wat voor je? Kijk eens op www.wordpolitievrijwilliger.nl voor meer informatie.

profielfoto

Heeft iemand misschien al een iedee hoelang het gaat duren voor dat er vacatures vrij komen voor serviant Gr nick

profielfoto

Beste Nick, het is niet bekend wanneer er weer vacatures komen voor de functie van surveillant. Je kunt je aanmelding voor een vacaturealert op deze site.

profielfoto

ik ga mij inschrijven als politievrijwilliger als ik straks mijn MBO diploma en mijn rijbewijs heb, dan houd niets me meer tegen aangezien ik 4x in de week sport ! En 1x in de week met de sport app natuurlijk!

profielfoto

Channah, nu moet je alleen nog aangenomen worden

profielfoto

Hoe werkt het binnen de politieorganisatie? Stel ik solliciteer als vrijwilliger. Volgens de wijkagent en mijn andere contacten doorloop je in grote lijnen dezelfde opleiding als een betaald agent. Heb je bij een eventuele vacature voor agent dan voorrang als je vrijwilliger bent of begint de trein dan weer van meet af aan. Moet gezegt dat de opleiding als vrijwilliger dan is afgerond.

profielfoto

Je hebt dan geen voorrang staat op de site.

profielfoto

vrijwilliger als selviant

profielfoto

Beste Henk, als je politievrijwilliger wil worden mag jij ons jou CV en motivatiebrief sturen. Dit kan naar info@kombijdepolitie.nl. Wij sturen dit dan door naar de juiste persoon. ^LS

Voeg een reactie toe

Om dit te kunnen doen moet je Inloggen of een Profiel aanmaken als je die nog niet hebt.

Inloggen